Dan Nistor, reacţie surprinzătoare după ce Dinamo a evitat retrogradarea directă: „Sper să-şi fi apărat corect şansele”

Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă, duminică seară, după victoria, 2-0, cu UTA. „Câinii” vor merge la barajul de promovare/retrogradare, unde vor juca împotriva celor de la Csikszereda.

Tot acolo a ajuns şi Botoşaniul, care va întâlni Mioveniul.

Nistor, tranşant cu suspiciunile

Dan Nistor, de la U Cluj, fost căpitan la Dinamo, a vorbit despre salvarea in-extremis a roş-albilor de la retrogradarea directă.

”Noi ne doream locul 8, multă lumea a discutat că se fac jocuri de culise, s-a dovedit că nu e aşa. Că fotbalul românesc nu e aşa de pricinos cum zic alţii, că ne dăm la o parte, că nu ştiu ce blaturi facem. Că nu ştiu ce prostii se fac. Ştiu ce zic, aţi văzut şi dumneavoastră anumite titluri date prin ziare… antrenori daţi afară, noi suntem dinozauri, 7-8 inşi daţi afară.

Repet, echipa asta nu stă în Nistor, eu nu stau pentru acest contract. Dacă mâine clubul nu va dori să se bazeze pe serviciile mele ridic mâna, nu am nevoie de niciun ban, reziliez pe cale amiabilă. Nu îmi trebuie absolut niciun ban, repet!

Am o vârstă destul de înaintată pentru unii, eu mă simt foarte bine, sunt la a doua tinereţe. Mâine dacă plec de la această echipă, îmi găsesc echipă. Nu duc grija zilei de mâine, am cu ce să îmi cresc copilul.

Dinamo şi Botoşani la baraj, Iaşi s-a salvat… surprize, surprize! Dumneavoastră aţi văzut meciurile, eu nu pot să îmi dau cu părerea. Dinamo a pierdut foarte multe meciuri în ultimele minute. Sper să îşi fi apărat corect şansele. Eu tot ce a depins de mine am făcut, mi-am ajutat echipa să câştig. Cu siguranţă, și noi dacă pierdeam cu Dinamo, toată lumea ne acuza că am fost blatişti.

Şi noi am avut o primă foarte importantă. Să vă spun adevărul, dacă prindeam locul 8 aveam foarte mulţi bani. Din pacate nu am reuşit.

E normal să îţi joci şansa corect, avem familii, copii. Pentru play-off nu mai zic prima, că mă ia capul! Ăsta este fotbalul”, a declarat Dan Nistor la finalul meciului Voluntari – U Cluj, 0-1. Golul a fost marcat de Nistor, din penalty. „Şepcile roşii” au încheiat campionatul pe locul 10.

Restructurări la Dinamo

Andrei Nicolescu a dezvăluit că Dinamo va trece printr-o nouă restructurare a lotului, chiar dacă jucătorii lui Zeljko Kopic s-au salvat de la retrogradarea directă.

”Nici pe departe nu este ce ne doream pentru anul ăsta. Dar e foarte important că băieții au ieșit cu capul sus și avem de jucat o ultimă șansă. Chiar după baraj, o analiză va fi necesară. Noi am ajuns în această situație pentru că alte lucruri nu le-am făcut foarte bine.

Știam că o să facem un meci bun, am vorbit cu jucătorii, erau injectați așa în ochi, se vedea”, a declarat Andrei Nicolescu la finalul partidei Dinamo – UTA, 2-0.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare