Sign in / Join

D-ale FRF: adjunctul e de fapt șef!

1276
0
Share:
Razvan Burleanu (D), presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si Gheorghe Chivorchian (S), secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), asteapta inceputul meciului Romania - Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2016, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu, duminica, 7 septembrie 2014. BOGDAN IORDACHE / MEDIAFAX FOTO

Gabriel Bădescu (centru), mâna dreaptă a lui Burleanu (Credit foto: mediafax.ro)

Numirea lui Radu Vișan, un necunoscut, în funcția de secretar general al FRF, a surprins multă lume din fotbalul românesc. La 34 de ani, acesta nu poate spune că are o mare experiență, el fiind adus la Federație în funcția de manager de Răzvan Burleanu.

Devenit acum numărul 2 în staff-ul federal, Vișan are responsabilități uriașe, dar pe holurile Casei Fotbalului umblă vorba că, de fapt, cel care îndeplinește de fapt această funcție este nimeni altul decât secretarul general adjunct, Gabriel Bădescu, care este și consilier al președintelui Burleanu.

De altfel, Vișan avea până acum un salariu lunar de 14.000 de lei, în timp ce Bădescu era plătit cu 21.300 de lei, adică ultimul era superior ierarhic. Cum fostul secretar general Gheorghe Chivorchian încasa 24.200 lei într-o lună, ne întrebăm cum a împărțit Burleanu acești bani. Cine ia mai mult? Adjunctul sau secretarul general?

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER