Sign in / Join

Curajoșii, pedepsiți! Lașii dorm liniștiți!

638
0
Share:
negoita

Negoiță vrea să curețe Dinamo de putregaiurile trecutului (Credit foto: romaniatv.ro)

Ionuț Negoiță este unul dintre puținii oameni din fotbal care spun lucrurilor pe nume. A intrat mai târziu în fenomen și nu are datorii sau prietenii suspecte pe care să le ducă în spate. Nu a participat nici la adevăratele “defrișări” din fotbalul românesc, care au îmbogățit vreo 20 de oameni sau poate mai mulți (vreo 8 au intrat la pârnaie) și au sărăcit cluburile, multe ajunse aproape de faliment.

Suspendarea lui pe opt luni și amenda de 50.000 de lei mi se par exagerate. Poate că limbajul  a fost cam dur, dar omul a văzut ceva suspect, așa cum au văzut și mai mulți jurnaliști, s-a consultat cu apropiați și a ajuns la concluzia că, în condiții normale, Bărboianu nu avea de ce să faulteze atât de vizibil, de două ori în aceeași fază!

Mă gândeam că actualele conduceri , ferefistă și lepefistă, vor să curețe fotbalul nostru batjocorit de o adevărată mafie instaurată în ultimii 20 de ani. Pedepsind un patron care a observat ceea ce am observat și noi, că Bărboianu a faultat cel puțin dubios, li se închide gura și celor care mai vor să vorbească. Pentru că de lași și de fricoși e plin fenomenul.

E corect faptul că Negoiță trebuia să aducă probe, dar zic eu că proba cea mai mare o reprezintă intervențiile neverosimile ale fundașului chiar în fața arbitrului. Restul, să caute DNA!

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER