Sign in / Join

Cum te poți documenta pentru pariuri fără să vizionezi meciuri

560
0
Share:

Există foarte mulți pasionați de pariuri la noi în țară care nu au timp să urmărească prea des evenimente sportive, fapt pentru care stabilirea ponturilor de calitate devine pentru aceștia o muncă destul de dificilă. Le-am solicitat ajutorul specialiștilor din cadrul comunității pariorilor din România, pentru a le putea furniza pariorilor care se regăsesc într-o astfel de postură sfaturi care să le facă viața mai ușoară. Dacă și tu faci parte din această categorie, aceste îndrumări îți vor fi de mare folos:

Statistica reprezintă baza analizei tuturor pariorilor de top, însă cu toate acestea, nu este suficient să te limitezi la informațiile de bază pe care le afișează orice site de sport, ci trebuie să mergi în profunzime și să studiezi site-urile dedicate cu statistici sportive avansate care sunt orientate către pariuri.

O bună parte dintre profesioniști își dezvoltă propriile aplicații care să urmeze algoritmi ce indică anumite grade de probabilitate ale anumitor tipuri de pronosticuri, precum și modele de depistare ale pariurilor de valoare. Astfel de soft-uri îi ajută să economisească foarte mult timp în ceea ce privește procesul de analizare al partidelor. Chiar dacă nu dispui de astfel de resurse, încearcă măcar să-ți îmbunătățești metoda în permanență și să-ți conturezi o strategie care să-ți permită să aplici de fiecare dată aceeași judecată.

Pe lângă analiza statistică, trebuie neapărat să monitorizezi presa sportivă și eventual anumite conturi de pe rețelele de socializare, de unde poți afla diverse informații despre campionatele și sportivii pe care obișnuiești să mizezi.

Un alt indiciu care te poate ajuta să pui la cap la cap toate piesele dintr-un puzzle este fluctuația cotelor. În general, se spune că această armă este cu două tăișuri, însă dacă vei monitoriza mișcarea cotelor de la casele de pariuri de top din Asia vei putea avea de câștigat, odată ce începi să înțelegi mecanismul. Răsfoiește câteva articole de pariuri sportive pentru a te familiariza cu acest concept.

Deși internetul este plin de tot felul de tipsteri, foarte puțini sun aceia care chiar tratează cu seriozitate acest subiect. Îți recomandăm să urmărești analizele și sugestiile de ponturi de pe site-ul comunității pariorilor din România, întrucât acolo ai parte de transparență totală, iar tipsterii care nu dau randament sunt eliminați odată la 3 luni de zile. Bineînțeles că nu este deloc indicat să copiezi orbește ponturile altor pariori, însă din analizele respective poți culege anumite informații care poate ți-au scăpat.

Trebuie să fii foarte atent la pariuri live, iar cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le eviți complet. Statisticile afișate în timp real pe parcursul partidelor pot fi extrem de înșelătoare, iar dacă nu ai ocazia să urmărești partida, ai face mai bine să nu pariezi live. Totuși, poți folosi funcția cash out pentru a închide un pariu în desfășurare sau să te contrezi manual acolo unde facilitatea nu este valabilă, însă nimic mai mult.

Chiar dacă nu stai deloc bine cu timpul, încearcă să te specializezi și să urmărești măcar două sau trei echipe, pentru a-ți concentra pariurile în jurul acestora. Este mai bine să nu te întinzi mai mult decât îți permite plapuma, pentru ca și rezultatele tale să se îmbunătățească cu timpul.

Nu uita să te înregistrezi la mai multe case de pariuri online pentru a putea miza de fiecare dată acolo unde găsești cele mai bune cote pentru ponturile vizate și pentru a putea beneficia de cele mai avantajoase oferte din piața pariurilor online. Netbet, Sportingbet, Betfair, Betano și Unibet sunt casele de pariuri sportive online de top recomandate de comunitatea pariorilor din România. Răsfoiește recenziile acestora pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară pentru a afla care sunt punctele forte ale fiecăruia.

În rest, trebuie să ai mare grijă la respectarea unei strategii de gestionare a banilor, pentru că tentația de a juca la recuperare este piatra de poticnire a majorității pariorilor. Baftă și inspirație!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER