Cum şi-a creat Becali imperiul

1566
0
Share:
becali1-420x317

Becali a umilit generali, politicieni, oameni de fotbal, jucători (Credit foto: newsar.ro)

Pentru cei care mai credeţi încă în buna-credinţă a lui Gigi Becali, citiţi ultimele acuzaţii care i se aduc: despăgubiri ilegale de milioane de euro şi influenţarea unor instituţii ale Statului. Oameni buni, aşa şi-a construit acest individ imperiul, păcălind Statul şi, implicit, pe noi, oamenii care îşi plătesc în mod corect taxele şi impozitele.

Să mai reamintim şi schimbul illegal de pământuri cu MApN, pentru care a şi fost condamnat la închisoare, şi avem imaginea ilegalităţilor comise de acest personaj, care arunca sacoşe de bani, la propriu, în generali ai Armatei române!

Problema e că nu sunt singurele ilegalităţi comise de Becali, dar alea mai mici vor rămâne probabil nedescoperite.

Când ANRP-ul îl despăgubea pe nepotul Geambazi cu zeci de milioane de euro, mii de români care aveau decizii de despăgubire de câteva zeci de mii de euro fiecare prin Legea 290/2003 (refugiaţii din Basarabia şi Bucovina) erau amânaţi cu anii, unii chiar zece ani!

Luând de la Stat (ca să nu zic furând), deci de la noi, Becali şi-a permis mai întâi să ia Steaua cu japca, şi totcu sacoşa la generali, iar apoi să cumpere jucători pentru echipă. Când îi venea rata de 25 de milioane de euro de la ANRP, cumpăra fotbalişti de 5 milioane. Bună afacere, nu?

Asta ca să vedeţi de unde i-au venit banii lui Becali ca să ţină Steaua atâţia ani şi de unde are bani să mai facă, din când în când, câte un act caritabil.

Omul a ajuns să influenţeze, tot prin şpăgi bănuiesc, până şi Registrul Comerţului din România – vezi articolul din Prosport al colegului Matei Udrea (http://bit.ly/1S52JVS).

Din păcate pentru el, a venit ora scadenţei. Urmează zile grele pentru Becali şi fcsb.

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER