Cum s-a descătuşat Răzvan Lucescu după infernul pe care l-a trăit în Grecia, înainte ca PAOK să câştige titlul: „Mi s-a părut că am niște lanțuri în suflet sau în minte”

Răzvan Lucescu poate răsufla uşurat. PAOK a câştigat titlul în Grecia după un sezon de mare luptă. Victoria, 2-1, cu Aris Salonic a dat startul petrecerii.

Astfel, fostul selecţioner al naţionalei României a câştigat al doilea titlu de campion cu PAOK, după cel din 2019. Răzvan Lucescu a cucerit al patrulea campionat din istorie pentru PAOK.

Răzvan a scăpat din „infern”

Antrenorul de 55 de ani a povestit trăirile pe care le-a avut în acest sezon, dar şi în ultimele etape, când a început să creadă în câştigarea titlului, deşi la un moment era pe locul 4.

Mi s-a părut că am niște lanțuri în suflet sau în minte care nu m-au lăsat să trăiesc. E foarte complicat să spun ce m-a emoționat. Știu că au dat gol și mă gândeam că nu se termină aici. După ,când l-am văzut pe arbitru că arată cartonaș roșu, a creat o incertitudine.

11 contra 10, ei jucând și pentru AEK, rivalitatea cu noi fiind mare, nu știam ce se va întâmpla. Faptul că l-a dat afară pe băiatul ăsta, a arătat cum a fost sezonul nostru. Vom câștiga titlul, dar prin suferință. S-a terminat meciul și am simțit o imensă descătușare. În vestiar a fost o nebunie, o fericire.

Am început să dansăm, să cântăm. Gândul m-a dus imediat la ce se va întâmpla cu suporterii. Fanii ăștia trăiesc doar pentru echipă. E o nebunie orașul ăsta, zona. E lume amărâtă care supraviețuiește prin fotbal. Înaintea meciurilor importante veneau liderii suporterilor și ne transmiteau din toată nebunia lor.

Din toată energia, suferința. Și chestia asta, când am ieșit de pe teren, mergând cu autobuzul și văzând toată pasiunea fanilor, m-a bucurat enorm. La ora 3 dimineața oamenii erau lângă noi. Asta mi-a creat o stare foarte complicată de satisfacție și ușurare, dar în același timp și o responsabilitate pentru anul viitor.

Nu e simplă chestia asta. Acum fericirea oamenilor depinde de rezultatele noastre. Toate chestiile cotidiene par simple când realizezi ce creezi și câtă lume își pune speranța în ceea ce faci tu, e o responsabilitate imensă„, a spus Răzvan Lucescu la fanatik.ro.

Răzvan Lucescu, un „Mourinho al săracului”

Conform celor de la gazzetta.gr, grecii l-au comparat pe Răzvan Lucescu cu Mourinho, dar nu din cauza stilului de joc propus la PAOK.

„Mendilibar (n.r.-antrenorul lui Olympiakos) este antrenorul sezonului, dar PAOK este echipa cu cea mai mare realizare a sezonului și asta se datorează într-o mare parte lui ”Mourinho al săracului”: neplăcut de mulți, dar meritoriul Răzvan Lucescu”, au scris jurnaliștii din Grecia.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare