Cum încearcă fotbaliștii de la FCSB să îl îmbuneze pe Gigi Becali după umilința cu Rapid. Citatul din Biblie la care a apelat Alex Băluță

Pare că anumiți fotbaliști de la FCSB încearcă să apeleze la diferite „tactici” pentru a-l îmbuna pe patronul Gigi Becali, cel care, așa cum era și firesc, s-a arătat foarte dezamăgit după ce echipa sa a fost umilită sâmbătă seară pe Arena Națională de Rapid, scor 0-4.

Alex Băluță, titularizat și în această partidă pe poziția de atacant și înlocuit în minutul 63 cu David Miculescu, a postat pe Instagram la câteva ore după finalul jocului un citat din Biblie, un gest care în principiu ar trebui să fie apreciat de către finanțatorul vicecampioanei României.

Citatul biblic postat de Alex Băluță pe Instagram l-ar putea bucura într-o anumită măsură pe Gigi Becali

Bineînțeles că există posibilitatea ca fostul fotbalist de la Universitatea Craiova să fi apelat la acest gest din convingere, mai ales după experiența chiar traumatizantă în anumite limite trăită cu ocazia derby-ului cu Rapid, și nu neapărat pentru a-l impresiona în vreun fel pe Gigi Becali, dar și aceasta este o ipoteză care nu ar trebui exclusă definitiv din discuție.

„Când Dumnezeu este în barca ta nu înseamnă că nu va fi furtună, înseamnă că barca ta nu se va scufunda”, a scris Alex Băluță pe Instagram.

Patronul de la FCSB i-a criticat destul de dur pe jucătorii săi după eșecul cu Rapid, chiar dacă a ținut să spună că în continuare echipa sa este marea favorită la câștigarea campionatului.

„Mergem mai departe, ce să facem? Avem patru puncte, suntem campioni, normal, la patru puncte. Este umilință, batjocură, nu umilință. Ce pot să simt, dacă nu pot să aleg un singur jucător din 11?

Toată lumea… și portarul. Dacă e, prima repriză a fost a noastră. Doar că a fost greșeala lui Târnovanu. Eu l-aș băga pe Vlad. Normal, dacă ia gol… ăsta e gol să îl iei?

Krasniqi… trebuia să îl iau eu. Domnule, că ăsta nu joacă la CFR, că nu știu ce. În viața mea, dacă vreau să iau un jucător, nu mai țin cont de nimeni. Mi-au spus oamenii, că nu joacă la CFR, ce să îl iei. Unde joacă, în locul lui Coman? Ce să faci, te mai consulți și cu stafful. E cel mai bun de la ei.

Arbitrajul? Impecabil. Nu am de ce să fiu supărat, am patru puncte. Acum, ce vreți, să fiu vesel că am luat patru de la Rapid? Coman și Olaru trebuiau să tragă echipa. Olaru a fost șters, Coman șters”, a spus Gigi Becali, în direct la Prima Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare