Cum alegem pistolul potrivit pentru airsoft

132
0
Share:

După o săptămână grea și încărcată de muncă, un hobby este cel care ne ajută să mai scăpăm de monotonie. Și, ce poate fi mai potrivit decât să tragem la țintă pentru a evacua stresul? Dacă ești în căutarea unui pistol pentru airsoft atunci citește rândurile de mai jos.

Diferitele tipuri de pistoale pentru airsoft

Fabricanții vin cu numeroase modele de pistoale pentru airsoft pe piață însă alegerea aparține fiecărei persoane în parte deoarece, înante de toate, un pistol pentru airsoft se alege în funcție de preferințe. Există modele cu piston care au același sistem ca și o carabină. Principiul este simplu, aerul, care trebuie să propulseze proiectilul este comprimat de către un cilindru sau un arc. Mai există pistoale cu recul (CO2) care funcționează pe bază de capsule de CO2, după cum le indică și numele. Există și pisoale cu aer precomprimat care dispun de o putere care poate ajunge până la 20 de jouli.

În privința modelelor, cele mai populare sunt seriile M4 și M16 și cele mai puțin cunoscute sunt seriile G3 sau MP5. Nu există un model mai recomandat, decât altul, totul depinde, după cum spuneam mai sus, de preferinețele fiecăruia în parte. Modele rusești sau americane, există numeroase modele pe piață.

Puterea în jouli

Dacă ești interesat de airsoft bucurești, atunci trebuie să ții cont de puterea pistolului. Puterea recomandată trebuie să corespundă regulilor de securitate stabilite de autorități și trebuie să fie adaptate nivelului de protecție al celor care le folosesc. Cele mai folosite modele au aproximativ 2 jouli, chiar dacă modelele cu aer precomprimat sunt mult mai puternice.

Morfologia utilizatorului

Acest criteriu este unul desoebit de important în alegerea unui pistol pentru airsoft deoarece îți vei folosi întreaga greutate în timpul unei partide. Drept urmare, greutatea pistolului trebuie să corespundă greutății tale. Este inutil să alegi un model pentru simplul motiv că se potrivește de minune unui prieten, chiar dacă este mai corpolent. Înainte de achiziționare, trebuie să manevrezi replica pentru a vedea cât de bine o poți ține în mână.

Proiectilele

Alegerea proiectilelor este în egală măsură importantă pentru a cunoaște modelele adaptate activității efectuate. Poți alege între un plumb de 4,5mm, 4,58mm, 5,5 mm și modele din plastic de 6mm. Este important să știi că dacă folosești o armă cu recul, replica ta se transformă într-un pistol semi-automat. Proiectilele de 6mm sunt folosite în simulările de luptă și puterea trebuie limitată la 1 jouli și jumătate pentru a limita impactul.

Share:

Leave a reply