Cum a numit-o Marius Ștefănescu pe FCSB, după transferul de la Sepsi! „Înțepătură” pentru fosta echipă

Marius Ștefănescu (25 de ani) a semnat pe 5 ani cu FCSB, iar fotbalistul a făcut primele sale declarații din noua postură.

Marius Ștefănescu: „A venit momentul să vin la o echipă care se luptă an de an pentru campionat”

Ștefănescu a explicat de ce a ales să vină la clubul patronat de Gigi Becali și consideră că FCSB este cea mai iubită echipă din țară, dar și cea mai bună, din punct de vedere sportiv. Totodată, mijlocașul a ținut să trimită și câteva „săgeți” subtile către Sepsi, formația pentru care a evoluat vreme de 5 sezoane, dar care nu a avut forța necesară pentru a se bate la campionat.

Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă, cea mai frumoasă, cea mai iubită din România. Toată lumea ştie că FCSB este cea mai iubită echipă din România. Am aşteptat să se finalizeze cât mai repede discuțiile. Este clar că atunci când campioana României te doreşte nu ai nimic în cap decât să se finalizeze cât mai repede. Mă bucur că acest lucru s-a şi întâmplat.

FCSB-ul este cea mai bună echipă, cum am spus. Au jucători de calitate şi, în primul rând, acest lucru m-a făcut să vin, să cresc alături de ei şi să avem cele mai bune rezultate în Europa. Am jucat în Europa, este cu totul altă competiţie. Sper să facem faţă cu brio şi să ne îndeplinim toate obiectivele.

După 5 ani de zile petrecuţi la Sepsi, a venit momentul să vin la o echipă care se luptă an de an pentru campionat şi pentru cupele europene. Este un vis devenit realitate.

(n.r. Crezi că venirea la FCSB va fi un motiv în plus pentru selecţioner să se uite cu interes la tine?) Nu ştiu acest lucru, dar sper şi îmi doresc din tot sufletul să ajung din nou la echipa naţională. Pe această cale le urez baftă şi să ajungă cât mai departe„, a declarat Marius Ştefănescu.

Marius Ștefănescu nu a prins topul lui Gigi Becali

În schimbul lui Marius Ștefănescu, FCSB le-a plătit celor de Sepsi suma de 1.3 milioane de euro, însă mijlocașul nu este nici pe departe unul dintre cei mai scumpi jucători aduși de Gigi Becali.

Concret, în topul condus de Florinel Coman, Marius Ștefănescu nu prinde primele 10 locuri, care sunt ocupate după cum urmează:

TOP 10 cei mai scumpi fotbaliști transferați de Gigi Becali la FCSB:

  1. Florinel Coman (Viitorul) – 3 milioane de euro
  2. Dragoș Nedelcu (Viitorul) – 2.13 milioane de euro
  3. Denis Alibec (Astra Giurgiu) – 2.04 milioane de euro
  4. Bogdan Stancu (Unirea Urziceni) – Două milioane de euro
  5. Alexandru Chipciu (FC Brașov) – 1.95 milioane de euro
  6. Dennis Man (UTA) – 1.85 milioane de euro
  7. Cristi Tănase (FC Argeș) – 1.8 milioane de euro
  8. Dayro Moreno (Once Caldas) – 1.75 milioane de euro
  9. David Miculescu (UTA) – 1.7 milioane de euro
  10. Elton (Corinthians) – 1.65 milioane de euro

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare