Cum a batjocorit Radu Banciu un mort! Cunoscutul om de televiziune l-a împroșcat cu noroi pe Joe Barone, defunctul oficial al Fiorentinei

Fostul director general al celor de la Fiorentina, Joe Barrone, s-a stins din viață pe 19 martie 2024, cu o zi înainte să împlinească 58 de ani.

Acesta suferise un atac de cord cu două zile înainte, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a-l stabiliza și pentru a-i salva viața. Din păcate, problemele sale cardiace s-au dovedit mai mari decât s-a preconizat inițial, iar inima i-a cedat.

Radu Banciu, despre Joe Barrone: ”Probabil de la băutură!”

În consecință, partida de campionat dintre Atalanta și Fiorentina, de la Bergamo, a fost amânată. Clubul din Firenze a emis un comunicat prin care deplângea pierderea lui Joe Barrone:

”Cu profundă durere şi imensă tristeţe, Fiorentina pierde astăzi unul dintre reperele sale, o figură care a marcat istoria recentă a clubului şi care nu va fi niciodată uitat. Un om care a oferit marele său profesionalism, inima și pasiunea pentru aceste culori, un prieten care a fost mereu disponibil și aproape în toate momentele. Atât cele fericite, cât și cel mai dificile”.

În România, informația nu i-a smuls nicio lacrimă celebrului jurnalist sportiv Radu Banciu, care a opinat într-un mod inedit, tipic discursului său franc și tăios, dar care pe mulți telespectatori i-a deranjat.

”Probabil de la băutură, el nu avea nicio treabă cu meciul, se dusese acolo doar așa, ca să se plimbe. Are față de politician, de baron local. Mă tot întreb la ce servesc cuvintele astea (n.r. – comunicatul Fiorentinei), ați văzut vreodată să se prăpădească cineva și să se spună că a fost un om de nimic, un om mizerabil. Oamenii nu pot fi toți la fel”, a declarat acesta, conform ziare.com.

În plus, Radu Banciu i-a numit ipocriți pe cei de la Fiorentina, deoarece au ”fardat” exagerat comunicatul de presă prin care se anunța moartea sa. În realitate, Joe Barone n-ar fi fost decât un conducător de club modest.

”A murit, lasă-l. Nu minți ca porcul. Care profesionalism, că echipa lui nu există, n-a câștigat niciodată nimic de când a venit Barone. Ce făcuse? Tu mai sus de locul 7 n-ai terminat în ultimii 15 ani”, a completat jurnalistul, în direct la TV.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare