Sign in / Join

Cu ochii în 4-4-2 pe Liga II

806
0
Share:
Autor al 10 goluri pentru Suceava în tur, Marius Matei freacă banca la viitoarea adversară a Rapidului CFR

Autor al 10 goluri pentru Suceava în tur, Marius Matei freacă banca la viitoarea adversară a Rapidului CFR

Penultima etapă din sezonul regulat al ligii secunde atrage din nou atenția pariorilor. Cotele pentru echipele aflate în lupta pentru promovare sunt, sâmbăta aceasta, extrem de interesante.

Rapid Suceava – Voluntari, derby-ul care nu e derby? Cotă 2.60 pentru 2

Suceava nu pare pregătită nici material, nici ca valoare a lotului, pentru promovare, într-o serie în care lupta este strânsă între Voluntari și Academica Argeș. Mai mult, transferul atacantului Marius Matei de la bucovineni la ilfoveni pare să încurajeze speculațiile conform cărora sucevenii nu vor face zile fripte adversarilor lor. Pe la colțuri se vorbește chiar despre o clauză în contractul de vânzare-cumpărare a jucătorului care prevede că, în cazul în care Voluntariul promovează, se obligă să achite o sumă importantă de bani Sucevei.

Bacău – Academica Argeș, sume mari pariate pe oaspeți, pentru o cotă de 1.80

În bătălia pentru promovare de care vă pomeneam mai sus, Argeșul pare favorită în virtutea lotului, zice-se mult superior valoric contracandidatelor. Deși joacă pe terenul unei echipe greu de învins acasă, fosta FC Clinceni, mutată cu cățel cu purcel la Pitești, pleacă favorită certă. Mai multe surse din apropierea gazdelor susțin, de asemenea, că Bacăul nu își va bate capul prea tare cu Academica, în condițiile în care locul de play-off a fost deja acontat de moldoveni.

Balotești – Farul, 1.80 pentru 1

Cu patru victorii în ultimele patru meciuri acasă, Baloteștiul poate forța accederea în play-off, în fața Farului, constănțenii fiind neplătiți de luni bune. Fără griji în privința retrogradării, Farul pare mai degrabă să pregătească o eventuală promovare în prima ligă, anul viitor.

În seria de vest cotele nu sunt la fel de atractive, deși Metalul Reșița și ASU Poli par obligate să învingă acasă, în partidele cu Caransebeș, respectiv Șoimii Pâncota.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER