Cu cine se luptă Ianis Hagi pentru a rămâne la Rangers! Scoțienii au prezentat avantajele românului

Ianis Hagi (25 de ani) a plecat de la Alaves după un sezon și a revenit la Rangers, formație de care aparține încă din anul 2020.

Ianis Hagi sau Todd Cantwell? Scoțienii au dat verdictul

Internaționalul român are parte însă de un viitor incert la Rangers, iar scoțienii vorbesc despreo anumită dispută pentru un loc în echipă cu Todd Cantwell. Se vorbește despre o plecare a mijlocașului englez de 26 de ani, astfel că Ianis Hagi ar putea reprezenta varianta potrivită pentru Philippe Clement.

Scoțienii au făcut și o comparație între cei doi și sunt de părere că Ianis Hagi are mai multe plusuri. Despre internaționalul român s-a scris că este polivalent, are calități de lider și este mereu motivat, mai ales în momentele în care echipa suferă și are nevoie de acest lucru.

Hagi este capabil să joace ca număr 8, 10, dar și aripă dreapta. El a arătat, de asemenea, că are calități de lider, chiar dacă se afla în club de puțin timp. În ceea ce privește cifrele, nu există aproape nicio diferență între Cantwell și Hagi, dar există o prăpastie în privința caracterului și personalității.

Cantwell este cel mai bun jucător, problema este că îi lipsește consistența necesară. Dacă are un joc prost, este aproape anonim. Hagi, pe de altă parte, va continua mereu să încerce să paseze, să facă ceva să se întâmple.

Hagi poate avea un joc prost și totuși să facă diferența. Cu Cantwell, nu există o cale de mijloc. Pentru un profit bun, vânzarea Cantwell are mai mult sens, deoarece Hagi a fost cumpărat cu 3 milioane de lire sterline și nu există o marjă la fel de mare„, au notat scoțienii.

Ianis Hagi, gata să se transfere la Galatasaray

Potrivit Ibroxnews, Galatasaray a intrat pe fir, iar turcii sunt gata să demareze negocierile pentru aducerea fiului lui Gheorghe Hagi în perioada de mercato din această vară.

Mutare istorică”, așa au catalogat turcii un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray.

În cazul în care va ajunge la Galatasaray, Ianis Hagi îl va urma pe tatăl său, Gheorghe Hagi, un idol al clubului din Turcia. Regele a jucat pentru formația Cim Bom în perioada august 1996 – august 2001 (timp în care a marcat 72 de goluri și a oferit 63 de assist-uri în 192 de partide). 

Ianis Hagi a ajuns în vara anului 2020 la Rangers și a avut parte de un început foarte bun în Scoția. Cu toate acestea, accidentarea gravă din ianuarie 2022 l-a scos din circuit definitiv pe român, care se află în căutarea formei sportive din trecut.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare