Cu cine s-a combinat fosta soție a lui Mihăiță Neșu. Maria l-a părăsit pe fostul fundaș al Stelei în 2012

Ar fi trebuit să fie ”La bine și la rău”, însă atunci când nu ai puterea de a-ți asupra responsabilitățile, greutățile, e mai ușor să dai ”bir cu fugiții”.

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Mihai Neșu, în relația cu fosta soție, Maria. La scurt timp după ce fostul jucător de la Steaua s-a accidentat, femeia a simțit că cea mai bună rezolvare, în acel moment, a fost să divorțeze.

Pentru cine l-a părăsit Maria pe Mihăiță Neșu

În mai 2011, la unul dintre antrenamentele celor de la Utrecht, după un contact banal cu unul dintre coechipieri, Alje Schut, Mihai Neșu și-a pierdut echilibrul și a căzut foarte rău. Verdictul: fractură de coloana cervicală și restul vieții petrecut într-un cărucior cu rotile.

Mihai și Maria se cunoșteau din anul 2000, iar din 2006 erau căsătoriți. Totuși, vestea că soțul să nu va mai fi niciodată cum era – un om normal, și că totul se va învârti în jurul unui scaun cu rotile, a fost prea mult pentru femeie.

Nouă luni mai târziu, poate în cea mai delicată a vieții lui Mihai Neșu, când nu-și cunoștea drumurile din noua sa misiune, Maria a decis să divorțeze. Lovitură după lovitură, la niciun an de zile de la o viață perfectă.

Știrile vremii menționau că femeia nu a plecat cu mâna goală din viața lui Mihai Neșu, ci a cerut 50% din avere în momentul partajului.

În 2014, ambii părinți ai lui Mihai Neșu au decedat.

Așadar, la mai bine de 10 ani distanță de la nefericitul eveniment, conform fanatik.ro, Maria și-a refăcut viața și este căsătorită cu un afacerist din Oradea. Este o prezență foarte discretă, care dorește să evite cât se poate ochii presei. În același timp, Maria lucrează și ca designer de încălțăminte.

Mihai Neșu s-a apropiat de Dumnezeu

După cele întâmplate, Mihai Neșu s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. În același timp, se bucură de faptul că s-a regăsit și că poate ajuta, la rândul lui, oamenii trecuți prin aceleași greutăți ca el.

A construit o clinică de recuperare medicală la Oradea, denumită ”Complexul de Recuperare Sfântul Nectarie din Oradea”.

”Mi-am dorit toată viața să fiu fotbalist. A fost dorința mea cea mai mare. Și a doua cea mai mare, să am foarte mulți bani. Ce fac cu ei? Nu știu. Nu mi-am dat seama nici până acum. Nu știu de ce mi s-a întâmplat asta (n.r. – accidentarea).

Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toți.

Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că ești în scaun”, a declarat Mihai Neșu, într-un interviu pentru Trinitas.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare