Cu cine a mers Cristi Borcea la meciul Romania – Irlanda de Nord. Anunţul omului de afaceri despre cea mai mare realizare a lui Dinamo | FOTO

Cristi Borcea s-a aflat în tribune la meciul Romania – Irlanda de Nord. Omul de afaceri a mers la Arena Naţională alături de fiul său care trăieşte în Statele Unite ale Americii.

Puştiul de 11 ani a fost vizibil emoţionat în faţa jurnaliştilor care i-au pus microfonul în faţă.

Borcea, despre stadionul lui Dinamo

Fostul acţionar din Ştefan cel Mare s-a bucurat şi el pentru marea veste primită de Dinamo, şi anume că se va construi, în sfârşit, un stadion.

„Cea mai mare realizare din ultimii 34 de ani este construcția noului stadion Dinamo. Nu vreau să vorbesc de echipă, vă rog. Sigur se face stadionul”, a spus Cristi Borcea, care s-a referit, apoi, şi la echipa naţională:

„După mulți ani trăim și noi satisfacția de a merge la Euro. A venit și băiatul meu la meci, din America. Mergem la Euro, da. Cel mai important este să ieșim din grupe”.

Dinamo, stadion de 25.059 locuri

Printr-o Hotărâre de Guvern, Executivul României a aprobat ”indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții Construire Arenă multifuncțională C.S. Dinamo Bucureşti, Şos. Ştefan cel Mare, nr. 7-9, Lot 1/1, sectorul 2, București”.

Noua arenă din „Groapă” va avea o capacitate de 25.059 locuri și mai multe secții sportive incluse, cu o valoare de 854.573.400 lei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare