Critici pentru șefii de la Poli Iași, după concedierea lui Leo Grozavu: ”O prostie! Nu l-aș fi schimbat niciodată”

Poli Iași va avea un nou antrenor, cu șapte etape rămase până la finalul sezonului, iar obiectivul rămâne unul clar: evitarea retrogradării.

Leo Grozavu a fost ”debarcat” după eșecul celor de la Poli Iași, pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 1-2, iar în locul său ar urma să fie anunțat fostul fundaș dreapta de legendă al celor de la CFR Cluj: portughezul Tony Da Silva.

Valeriu Iftime, despre demiterea lui Leo Grozavu: ”O prostie!”

Cu toate acestea, patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că nu se aștepta ca Leo Grozavu să fie demis, iar decizia o consideră una total eronată. Chiar dacă totul se petrece în ograda uneia dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare.

Omul de afaceri ar fi mizat pe experiența lui Leo Grozavu în acest final de campionat, deoarece e un antrenor exigent, ambițios, care scoate mereu maximum din jucătorii săi.

  • De altfel, Valeriu Iftime și Leo Grozavu au colaborat la FC Botoșani în trei mandate: 2007/2008, 2014/2015 și 2016/2017.

Mie îmi pare rău, să știți. Mi se pare o prostie mare să-l schimbi pe Leo la Iași. Mare! Dar fiecare face cum vrea.

Eu n-aș fi schimbat antrenorul la Iași niciodată, îl știu pe Leo Grozavu, știu cât e de ambițios și drăcos.

Treaba lor, mie îmi pare rău, nu că l-am dat noi afară, dar Leo e un antrenor bun”, a declarat Valeriu Iftime, conform sport.ro.

Ne pare rău, Leo Grozavu! Rămânem prieteni!

Sâmbătă seara, Poli Iași a anunțat despărțirea de antrenorul Leo Grozavu prin intermediul rețelelor sociale.

Ne pare rău, Leo Grozavu! Rămânem prieteni!

În această seară, conducătorii clubului nostru și antrenorul Leo Grozavu au hotărât, de comun acord, după o ședință, încheierea mandatului tehnicianului la cârma echipei noastre după 17 luni și 16 zile de la începutul activității de antrenor principal în Copou, 14 octombrie 2022. 

Îi mulțumim lui Leo pentru momentele de neuitat trăite cu el la conducerea tehnică – promovarea în Superligă, succesele din acest sezon, promovarea și dezvoltarea tinerilor jucători încununată cu selecții la loturile naționale

Pentru acestea și multe altele îți suntem recunoscători, Leo Grozavu! Îți dorim multe realizări pe toate planurile!”, au anunțat moldovenii.

  • În următoarea rundă, Poli Iași o întâlnește pe FCU Craiova, acasă, pe 8 aprilie.
  • Poli este la doar două puncte distanță de primul loc retrogradabil – 15, ocupat în acest moment de Dinamo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare