Sign in / Join

Cristina Neagu, lecție de handbal în HCM – Buducnost 24-29

499
0
Share:

HCM Baia Mare a fost învinsă de echipa muntenegreană Buducnost Podgorica, scor 24-29, sâmbătă, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, din Baia Mare, meci contând pentru prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

crisitina-neagu

Deținătoare a trofeului, Buducnost a făcut un pas uriaș către turneul Final Four de la Budapesta. Formația oaspete, cu Cristina Neagu în mare formă (8 goluri), a condus aproape tot meciul, diferența maximă fiind de opt goluri. După un început destul de echilibrat, Buducnost s-a desprins prima oară la două goluri în min.7, 2-4. HCM a înscris pentru 3-4, dar apoi a urmat o perioadă slabă a vicecampioanei României, care nu a marcat circa zece minute și a încasat șase goluri, scorul devenind 3-10 (min.19). Oaspetele au avut pentru prima oară opt goluri în plus pe final de repriză, iar la pauză avantajul era de șapte goluri, 10-17. HCM și-a revenit incredibil în startul părții secunde, a recuperat gol cu gol și s-a apropiat la 24-25 (min.51), dar apoi nu a mai reușit să mențină ritmul. Buducnost a mai marcat de patru ori până la final, iar HCM nu a mai înscris, scorul final fiind de 29-24 pentru vizitatoare.

  • De remarcat și că HCM a fost lipsită de aportul a patru dintre cele mai valoroase handbaliste: Paula Ungureanu, Melinda Geiger, Ad Nechita și Gabriella Szucs.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER