Sign in / Join

Cristiano Ronaldo s-a dat de gol: AICI va juca din vară!

584
0
Share:

Superstarul Realului,  ne referim aici la Cristiano Ronaldo, dă tot mai multe semnale cum că aventura sa în Spania a luat sfârșit.

cr7

Mai întâi, CR7 și-a scos la vânzare cele două vile deținute în capitala Madrid. Iar săptămâna trecută tocmai s-a întâlnit, la Paris, cu Nasser Al-Khelaifi, nimeni altul decât multimiliardarul patron al clubului PSG. Conform publicației „France Football”, subiectul central al discuției celor doi a fost transferul portughezului la campioana din Ligue 1.
Culmea este că Ronaldo a mers la Paris miercuri, chiar a doua zi după ce a marcat un hattrick în meciul Real Madrid – VfL Wolfsburg, scor 3-0, rezultat în urma căruia „galacticii” au reușit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor. CR7 a mers la Paris cu avionul său privat și a fost însoțit în călătoria sa de asistentul său personal și de Anass Oufiz, un prieten agent FIFA. Pe Aeroportul „Charles de Gaulle”, fotbalistul a fost preluat de un șofer trimis de Al-Khelaifi, care l-a condus la Hotelul „Costes”, locul întâlnirii cu boss-ul lui PSG. A doua zi, joi dimineață, Cristiano a revenit la Madrid, avionul său aterizând pe un terminal privat al aeroportului „Barajas”; la 11.00, lusitanul era prezent la antrenamentul lui Real, jovial, ca și cum nimic nu se întâmplase!
Ca o informație în plus, „France Football” anunță că aceasta ar fi fost a cincea întâlnire la Paris între triplul câștigător al „Balonului de Aur” și patronul clubului PSG.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER