Cristiano Ronaldo, incert pentru returul cu Manchester City

1081
0
Share:

Continuă problemele pentru Cristiano Ronaldo, golgheterul la zi al Ligii Campionilor, care nu a putut evolua în manșa tur a semifinalei Manchester City – Real Madrid.

cr7

Portughezul s-a antrenat separat de colegii săi, iar luni după-amiază a folosit pentru prima dată mingea. Jurnaliştii de la The Sun scriu că atacantul Realului are 50% şanse de a evolua miercuri seară în returul cu City. Apropiaţi ai grupării din capitala Spaniei, citaţi de ziariştii britanici, spun că „accidentarea lui Ronaldo este una destul de mică, însă foarte greu de refăcut. Cu toate acestea, fotbalistul speră că va fi apt până miercuri, însă dacă nu va fi în deplinătatea forţelor, nu va juca. Trebuie să aibă mare grijă”.

Absentează și Benzema

Nici francezul Karim Benzema nu este complet refăcut şi asta îi dă mari bătăi de cap antrenorului Zinedine Zidane. „În mintea mea, îmi tot repet că atât Cristiano, cât şi Karim sunt bine şi îi voi putea folosi în meciul cu Manchester City”, a spus Zidane la o conferință de presă.
Ronaldo şi Benzema şi-au folosit proprii terapeuţi pentru a-şi trata accidentările iar presa din Spania a scris că cei doi au făcut acest lucru deoarece nu mai au încredere în staff-ul medical al echipei Real Madrid.

Cristiano își dorește foarte mult să jaoce împotriva englezilor și acesta este şi motivul pentru care a refuzat să meargă alături de Real la Sociedad, preferând să se antreneze singur la Madrid. Cu toate acestea, lusitanul nu vrea să rişte absolut nimic.

  • CR7 i-a transmis lui Zidane că nu evolua deloc dacă va resimţi în cotinuare dureri. Şi asta după ce vineri, doctorul naţionalei Portugaliei, Nuno Campos, l-a avertizat pe Ronaldo că ar putea rata Campionatul European dacă va forţa în această perioadă.

Jucătorii din lotul lui Real au suferit 26 de accidentări musculare în acest sezon iar jurnaliştii speculează că diagnosticul lui Ronaldo ar fi fost greşit de echipa medicală a spaniolilor, chiar înainte de deplasarea de săptămana trecută de la Manchester.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER