Sign in / Join

Cristiano Ronaldo, aproape să bată toate recordurile în materie de transferuri!

666
0
Share:

Parisul l-a pierdut pe Zlatan Ibrahimovici, dar nu plânge după el. Se pregătește să-i ureze bun venit unui alt superstar al fotbalului.

maxresdefault

Cristiano Ronaldo și-a dat acordul de principiu să vină în Franța, iar oferta de 120 de milioane de euro a PSG-ului îl poate convinge pe Florentino Perez, boss-ul lui Real, să semneze actele de transfer.

Pentru Cristiano, trecerea de la Madrid la Paris reprezintă o adevărată lovitură în vederea dezvoltării brand-ului său. CR7 vinde bine, însă în capitala modei cifrele ar exploda de-a binelea. Portughezul deține mai multe magazine de haine (linii vestimentare complete), dar are în plan ca până la finalul acestui an să intre și pe piața parfumurilor. Nu în ultimul rând, trebuie să ținem cont și de oferta financiară: șeicul Al Thani, proprietarul clubului PSG, îi oferă lusitanului un salariu anual de 30 de milioane de euro! În plus, la Paris, prietenia sa cu luptătorul Badr Hari n-ar mai stârni atâtea speculații, capitala Franței fiind un oraș recunoscut pentru toleranța arătată față de minorități.

Zlatan Ibrahimovici, în schimb, pare tentat să aleagă Manchester. După ce a ieșit campion în Olanda, Italia, Spania și Franța, suedezul caută performanța și în Anglia, țara celui mai puternic campionat din lume. Chiar dacă soția sa, Helena Seger, cândva un fotomodel apreciat, își dorește să se stabilească în SUA (la Los Angeles ori New York), Zlatan susține că încă mai are un cuvânt de spus în fotbalul european.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER