Cristi Pulhac i-a dezmembrat pe fotbaliștii lui Dinamo, după semi-eșecul cu FC Voluntari: „Lipsă de valoare, de comunicare”

Cristi Pulhac (39 de ani), fostul fundaș de la Dinamo, a abordat situația extrem de complicată din cadrul clubului la care a evoluat în trecut, în perioada 2002-2013. Acesta a criticat cu vehemență politica prin care conducerea echipei realizează transferuri, fiind extrem de mâhnit de faptul că Dinamo este cu un pas în diviza secundă.

„Câinii” au obținut un singur punct din meciul cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului SuperLigii, pe „Arcul de Triumf”. Scorul final a fost 1-1. Dinamo a deblocat tabela de marcaj, după golul lui Eddy Gnahore (min. 35), însă ilfovenii au reintrat rapid în joc, prin reușita lui Juan Bautista Cascini (min. 37). Astfel, Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil, emoțiile legate de o eventuală cădere în Liga 2 crescând considerabil.

Cristi Pulhac, nemilos la adresa prestațiilor lui Dinamo din ultima vreme: „Poți pierde un meci, dar patru-cinci la rând…”

Fostul fundaș din „Ștefan cel Mare” a început prin a spune că dorește să nu mai vadă accidentări horror în fotbalul românesc, de tipul celor suferite de Luca Mihai (Poli Iași) și Romario Benzar (FC Botoșani). Loviturile primite de către cei doi jucători au venit în partide disputate contra lui Dinamo. Ulterior, Cristi Pulhac a discutat despre fotbaliștii alb-roșiilor, încercând să găsească motivele pentru care „câinii” pierd foarte multe puncte gratuit pe finalul meciurilor.

„Eu sper și mă rog, în special, să nu mai existe acest gen de accidentări (n.r. – Luca Mihai și Romario Benzar). Din păcate, sunt doi jucători în spital. Cred că atmosfera asta tensionată, ce le transmite antrenorul, nu știu cum o înțeleg jucătorii. Eu înțeleg răutatea și contactul, dar la minge, trebuie să fie un fair-play.

În ceea ce privește golurile primite după minutul 90, e lipsă de concentrare. Poți pierde un meci, dar patru-cinci la rând… lipsă de valoare, de comunicare, de ceea ce transmite antrenorul. Dar și aici nu mai depinde de antrenor… Noi, fotbaliștii, că meciul ține 90, 95 de minute, suntem învățați să jucăm până fluieră arbitrul de final. Lipsă de concentrare… Bineînțeles, și valoare. (n.r. – O problemă că mulți jucători își termină contractele la vară și nu mai sunt cu mintea la Dinamo?) Posibil, da, mai ales că sunt jucători străini. La final de sezon vorbim de negocieri, contracte și accidentări”, a afirmat Cristi Pulhac, prezent la Liga Liceelor Playerfy.

„Faptul că tu îi dai acest salariu…”

În continuare, fostul fundaș lateral stânga din tabăra alb-roșiilor a vorbit despre politica de transferuri a „câinilor”. Potrivit spuselor sale, conducerea lui Dinamo se amăgește singură, oferind salarii foarte mari unor fotbaliști liberi de contract, indicând faptul că „un jucător de valoare nu vine niciodată gratis”.

(n.r. – La Dinamo ai fost coleg cu Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, printre alții. Ce simți când vezi că actualii atacanți de la Dinamo calcă pe ea în fața porții?) Un atacant de valoare costă foarte mulți bani.

(n.r. – La Dinamo sunt salarii de 10.000, 15.000 de euro pe lună) Da, dar au venit gratis! Un jucător de valoare nu vine niciodată gratis. Faptul că tu îi dai acest salariu, e problema ta de management, de cum gândești la club. Nu știu ce salarii au”, a mai adăugat Cristi Pulhac.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare