Cristi Manea a fost întrebat de transferul la Galatasaray. ”Voi da tot ce am mai bun”

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), vineri seară, într-o partidă din etapa a 2-a a play-off-ului din Superligă.

Covăsnenii au deschis scorul în minutul 9, prin Marius Ștefănescu, în timp ce golul clujenilor a fost semnat de Matija Boben, în minutul 21.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a rămas pe locul 3, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi rămâne pe locul 6, cu 23 de puncte.

Cristian Manea: ”Sunt concentrat aici!”

Cristian Manea (26 de ani) nu va mai juca la CFR Cluj din vara viitoare. Fundașul dreapta nu a ajuns la o înțelegere cu șefii formației din Gruia și nu este de acord să semneze prelungirea contractului.

După numeroase negocieri între jucător și conducere, cele două părți au căzut de acord că discuțiile nu-și mai au rostul și cel mai bine ar fi să o apuce pe căi separate.

Presa din Turcia, dar și cea din România, au anunțat, în aceste zile, că Manea este dorit cu insistență la Galatasaray, în Turcia, pentru a-l înlocui pe ivorianul Serge Aurier.

Chestionat pe marginea posibilității acestui transfer, Cristian Manea evitat să vorbească cu subiect și predicat.

Suntem supăraţi că nu am câştigat, asta ne-am propus. Trebuia să marcăm, am avut acea ocazie în prima repriză, era altceva dacă înscriam. Ei s-au autodepăsit, au jucat bine.

Trebuie să câştigăm la Hunedoara şi să ne calificăm mai departe în Cupă. Eu cred că nu am avut şansă. Cu Craiova dacă era 3-4 la pauză nu se supăra nimeni, dar e adevărat că şi noi am câştigat meciuri aşa. Ne-a lipsit şansa şi inspiraţia in ultimii 20 de metri.

(n.r. – transferul la Galatasaray) Sunt concentrat aici, voi da tot ce am mai bun până la capăt”, a declarat Cristian Manea, după meciul cu Sepsi, potrivit primasport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare