Cristi Chivu nu a mai ajuns la Ajax, iar olandezii au reacționat! Românul este liber de contract

Zilele trecute, Cristi Chivu (43 de ani) a anunțat că pleacă de la Inter Primavera și este gata de un nou proiect.

Cristi Chivu, viitor incert în momentul de față

Înainte să plece de la Inter Primavera, Cristi Chivu s-a aflat pe lista celor de la Ajax pentru a deveni antrenor secund. Cu toate acestea, tehnicianul român a refuzat această propunere, asta deoarece își dorește să-și continue cariera de principal.

După ce s-a despărțit de Inter, olandezii au reacționat și au evidențiat viitorul incert al lui Chivu din momentul de față.

„În urmă cu câteva săptămâni, românul era pe listă în calitate de asistent la Ajax, dar la momentul respectiv nu a acceptat o revenire la clubul din Amsterdam. Odată cu plecarea de la Inter, unde a început în 2018 și de atunci a evoluat din ce în ce mai mult, pentru Chivu urmează o aventură necunoscută„, au notat olandezii.

Cristi Chivu, mărturisire emoționantă: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

La 14 ani și jumătate de la ciocnirea violentă cu un adversar de la Verona, Cristi Chivu a vorbit deschis despre ceea ce i s-a întâmplat. Fostul căpitan al României a recunoscut că a avut de suferit, din punct de vedere comportamental, din cauza pastilelor, dar și că a început o nouă viață după recuperare.

Au fost mai multe lucruri care mi s-au întâmplat după operația la cap, foarte multe lucruri care nu mă defineau pe mine ca om, dar care au totuși o explicație. Luam pastile, n-aveam filtru. După acea accidentare la cap din ianuarie 2010.

Da. A trebuit să iau pastile. Mi-au zis la început că trebuie să iau o lună de zile, după care s-au făcut 8 luni de zile. N-aveam filtru, eram foarte agresiv, orice idee pe care o aveam în cap o spuneam. Am dat un pumn …

Toate se leagă. Gesturile din finală, pumnul dat, plus situații neprevăzute în vestiar la Inter, plus colegii mei care o sunau pe Adelina să întrebe dacă acasă sunt ok, pentru că în rest sunt foarte agresiv… Erau îngrijorați! Dar da, ăsta a fost efectul pastilelor pe care le luam. Creaseră un monstru.

Singurul lucru care mi-a rămas întipărit în minte a fost faptul că mi-am văzut moartea cu ochii. Ceea ce nu-i ușor să gestionezi. Începi să îți cam dai seama care-s prioritățile în viață și pentru ce merită să lupți și pentru ce merită să nu lupți.

„Atunci am zis că mă las”

Repet, e oportunitate pentru că am descoperit altă latură a omului, care e mai importantă decât orice, a tatălui și a soțului … Sunt lucruri care m-au schimbat. Pentru mine viața mea e așa: până la decesul tatălui, după decesul tatălui și după accidentarea la cap. Sunt 3 vieți.

Eu am avut două intervenții, au fost două operații. Una care mi-a salvat viața, la Verona, când care mi-au reconstruit toate alea. Doar că, fiind o operație pe creier, îți lasă așa cele patru găuri pe care ți le fac în craniu. Ți le lasă deschise. Dacă ai o hemoragie din nou să intervină foarte ușor și foarte repede.

Problema e că eu cu găurile respective nu primeam idoneitate sportivă (n.r. – undă verde din partea doctorilor), nu puteam să joc. Și când am venit la Milano de la spitalul din Verona m-au internat pentru a-mi face toate testele de epilepsie și toate cele. Am mai stat încă 10 zile în spital în Milano și, în ultima zi, când trebuia să plec acasă, mi s-a spus că trebuie să mă operez din nou. Atunci am zis că mă las„, a spus Cristi Chivu, într-un interviu acordat pentru Golazo.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare