„Creierul” lui Real Madrid recunoaște greșeala colosală comisă de Marciniak în semifinalele Ligii! Vedeta de pe Santiago Bernabeu îi dă dreptate fostei sale echipe!

Real Madrid a izbutit să ajungă în finala Ligii Campionilor din acest sezon, după ce în semifinale a trecut în dublă manșă de Bayern Munchen (4-3 la general), fosta campioană a Bundesligii. Turul s-a disputat pe terenul bavarezilor, iar „galacticii” lui Carlo Ancelotti s-au întors în capitala Spaniei cu un rezultat de egalitate, 2-2.

A doua manșă a penultimului act al actualei ediții de Champions League s-a jucat pe gazonul de pe „Santiago Bernabeu”. Arbitrul Szymon Marciniak a comis o eroare uriașă în ultimele clipe ale întâlnirii de poveste de la Madrid.

Superstarul lui Real Madrid dă cărțile pe față

„Galacticii” nu s-au regăsit în meciul stelar de pe teren propriu cu Bayern. Alphonso Davies a deblocat tabela de marcaj în minutul 68. Totul părea pierdut pentru gazde, până în minutul 88, atunci când Joselu a aruncat în aer legendarul stadion din capitala Spaniei. Atacantul lui Real Madrid a restabilit egalitatea, iar lumea se aștepta să vadă prelungiri pe „Santiago Bernabeu”.

Soarta calificării a fost decisă mult mai devreme, mai precis în minutul 90+1. Joselu a scris istorie pentru campioana din La Liga, stabilind scorul final al duelului „lacrimogen” cu Bayern Munchen (2-1).

Totuși, cu un minut înainte de final, Matthijs De Ligt a marcat pentru Bayern, însă golul nu a contat. Tușierul a indicat un offside și a ridicat fanionul rapid, iar Marciniak a oprit faza până ca mingea să ajungă în poartă. Decizia tușierului a fost una greșită, prin urmare și polonezul Marciniak a greșit. Bayern a fost dezavantajată în urma hotărârii arbitrilor, iar Toni Kroos, vedeta din compartimentul median al lui Real, a vorbit despre eroarea apărută „centralului”.

„Furia este justificată, pentru că ar fi trebuit să se joace faza”

Fostul jucător al bavarezilor, care a ajuns la Madrid din capitala Germaniei, i-a dat dreptate fostei sale echipe, care l-a acuzat pe Marciniak de viciere de rezultat.

„A fost o decizie greșită. Trebuie să lași jocul să continue și faza să se încheie. Cred că greșeala e în mare parte a tușierului. Pentru că dacă ridică fanionul mai devreme, centralul automat crede că a fost vorba de un offside de trei metri.

Furia este justificată, pentru că ar fi trebuit să se joace faza până la capăt, 100%. Nu știu dacă toată lumea s-a oprit, dar fluierul s-a putut auzi mult înainte de șut. S-a văzut că cei care s-au apărat n-au mai abordat faza la fel de implicați”, a spus Toni Kross, conform Marca.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare