Sign in / Join

Craiova cu două feţe şi falimentul Rapidului

618
0
Share:
rapid-cs-universitatea-craiova

Daniel Niculae (echipament vişiniu) a marcat golul Rapidului şi a mai ratat o ocazie mare la 1-0 (Credit foto: mondonews.ro)

Spiritul de luptă şi atitudinea celor de la CSU Craiova din meciul cu Rapid trebuie să le regăsim la toate echipele care nu mai au obiectiv pe final de campionat. Dacă unele joacă la capacitate maximă, iar altele mimează, vom avea parte mereu de o ierarhie mincinoasă.

Craiova a arătat inimă, suflet oltenesc, sânge care dă în clocot, chiar dacă Bawab e iordanian, iar Rocha din Insulele Capului Verde. Poate că nu se impune comparaţia cu actuala echipă, dar “prazilienii” din Craiova Maxima aşa jucau, rupând gazonul şi alergând ca în cursele de 10.000 de metri. Dar ei mai aveau şi talentul…

Problema e alta la Craiova şi o întrebare se impune: de ce nu a jucat la fel şi în partida cu FC Braşov, de pe teren propriu, când a cedat lamentabil, deşi avea un jucător în plus în repriza a doua? Oricâte explicaţii ar da Cîrţu, acel meci tot inexplicabil rămâne.

Rapid vrea să se salveze jucând doar jumătate de campionat! Pentru că turul a fost unul halucinant din punct de vedere managerial şi fotbalistic. Din păcate pentru Giuleşti, e greu să câştigi totul cu o echipă încropită, de nivel mediu, ca să fiu indulgent în catalogarea mea.

Rapid nu a ratat salvarea de la retrogradare în meciul cu Craiova. Rapid e retrogradată de când a lăsat-o Copos în faliment. Şi are nevoie de un alt Copos, cu bani şi, dacă s-ar putea, mai cinstit.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER