Coșmar pentru unul dintre titularii din meciul FCSB – Petrolul. Soția internaționalului a pus mesajele și poza pe rețelele sociale. FOTO

FCSB s-a impus cu 1-0 în duelul cu Petrolul, din etapa cu numărul 29 din SuperLiga și se află la 13 puncte de principala urmăritoare, Rapid. Unul dintre jucătorii echipei vizitatoare a avut mari probleme înaintea partidei, dar a insistat să joace. Andreea Hanca a dezvăluit ce sacrificii a făcut soțul ei ca să fie pe gazon.

Cum arăta glezna lui Sergiu Hanca înaintea meciului FCSB – Petrolul

Coșmar pentru Sergiu Hanca! Fotbalistul Petrolului și-a dorit foarte tare să intre pe teren în partida cu FCSB, în speranța ca echipa lui va prinde un loc de play-off, deși a avut mari probleme medicale. Jucătorul echipei vizitatoare a fost titular și a fost înlocuit în minutul 56 de Alexandru Ișfan. După ce a fost scos de pe teren, soția lui a postat pe rețelele sociale câteva detalii despre starea de sănătate a soțului ei.

Sergiu Hanca era incert cu 24 de ore înaintea duelului de pe Arena Națională. I se umflase glezna și nu nici măcar nu putea să calce, dar să alerge. Toată povestea a fost dezvăluită pe rețelele sociale de soția fotbalistului care a jucat și șapte partide în naționala României.

„Acum 24 de ore Sergiu nu putea să meargă nici până la baie. Azi, la 13, ai mers la ei în cantonament și i-ai pus glezna la loc, a jucat 55 de minute top. Te iubesc, Sergiu, sacrificiile tale ar trebui predate la cursurile de coaching pentru toți sportivii”. Iar postarea a fost completată de o poză în care se vede glezna umflată a soțului ei.

Mesajul este adresat atât lui Sergiu, cât și specialistului care „i-a pus glezna la loc”. Tot în această postare apare și o captură din conversația în care soțul ei se plânge de faptul că îi este teamă că nu va putea juca: „Da, iubire. Nu mai pot, plâng. Nu pot umbla”.

Sergiu Hanca, afectat că Petrolul nu s-a calificat în play-off

Duelul pe Arena Națională a fost decis de golul marcat de brazilianul Luis Phelipe. După ce au pierdut cu FCSB, petroliștii se află pe locul 10 și nu mai au nicio șansă să prindă un loc de play-off.

„Pentru noi era ultima şansă să prindem play-off-ul, e normal să fie nervi, până la urmă e fotbal, important e să existe respect. N-a fost teamă, că pierzi 0-1 sau 0-2 e acelasi lucru. Nu în seara asta s-a pierdut play-off-ul.

Trebuie să învăţăm din toate aceste experienţe”, a afirmat Sergiu Hanca.

FCSB se află pe primul loc cu 64 de puncte, urmată de Rapid, la o distanță de 13 puncte și de CFR Cluj, la 14 puncte. Petrolul ocupă locul 10 cu 35 de puncte.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare