Cornel Dinu trage un mare semnal de alarmă în SuperLiga! Discurs elogios la adresa lui Gigi Becali, „antrenorul” sezonului

Cornel Dinu (75 de ani), legenda clubului Dinamo, și-a exprimat opinia cu privire la situația curentă din SuperLiga, unde „antrenorul” Gigi Becali a devenit campion.

FCSB a cucerit titlul cu trei etape înainte de finalul stagiunii, după victoria cu Farul, scor 2-1, de pe teren propriu. Excentricul patron al roș-albaștrilor a tot intervenit în viața echipei, dictând schimbări și dând indicații clare celor de pe bancă. După o pauză lungă și agonizantă de nouă ani, în care FCSB a tot alergat fără speranțe după obținerea titlului, inevitabilul s-a produs. Victoria lui Gigi Becali din acest sezon de SuperLiga prezintă clar faptul că fotbalul românesc are multe lacune, iar „Procurorul” a discutat despre una dintre acestea.

Cornel Dinu face praf antrenorii din SuperLiga: „Gigi a arătat că stăm foarte prost la calitatea antrenorilor”!

Fostul mare jucător și antrenor al „câinilor” s-a pronunțat cu privire la performanța lui Gigi Becali, adresându-i acestuia laude pentru cucerirea titlului.

Potrivit spuselor lui Cornel Dinu, viziunea omului de afaceri de la „cârma” FCSB-ului în ceea ce privește fotbalul este mult mai clară decât a multor tehnicieni de pe băncile formațiilor din competiția internă. „Procurorul” a subliniat modul în care roș-albaștrii se exprimă pe teren, afirmând că Gigi Becali, spre deosebire de mulți antrenori, caută golul.

„Gigi Becali are un merit mare și surprinzător, are o concepție de fotbal mai clară decât mulți antrenori din prima ligă. El dorește un joc direct, ofensiv, ceea ce îl face diferit față de mulți antrenori de la noi, fricoși, care se bagă în apărare. Gigi a dat o pildă și a arătat că stăm foarte prost la calitatea antrenorilor”, a spus Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Gigi Becali se va întâlni cu Elias Charalambous pentru negocieri

Patronul roș-albaștrilor va purta o discuție cu Elias Charalambous în cursul zilelor următoare, cu privire la contractul antrenorului cipriot, scadent în vara acestui an. Cele două părți și-au exprimat recent părerile despre un eventual acord.

Atât Charalambous, cât și Gigi Becali, și-au manifestat interesul pentru prelungirea contractului. Cucerirea titlului i-a demonstrat omului de afaceri din Pipera că cipriotul este omul potrivit pentru banca tehnică a campioanei, astfel că a devenit doar o chestiune de timp până când „taberele” vor pune pixul pe hârtie.

Într-o conferință de presă susținută cu ocazia meciului contra CFR-ului, care va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00, pe Arena Națională, Charalambous și-a expus din nou poziția favorabilă în legătură cu rămânerea la FCSB.

„Am spus de fiecare dată că prioritatea pentru mine este să continui aici. Voi avea discuții în zilele viitoare cu patronul, dar cu siguranță prima mea opțiune este să rămân aici”, a afirmat Elias Charalambous, înaintea duelului contra „Bursucului” Petrescu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare