Cornel Dinu șterge pe jos cu Dan Petrescu: ‘E un ciugulitor disperat din fotbal. S-a remarcat doar prin grimasele alea de supărare’

27
0
Share:

Derby-ul CFR – FCSB din etapa a cincea a playoff-ului Ligii 1 Betano s-a încheiat 0-0. La finalul unui meci anost, Cornel Dinu, un simbol al lui Dinamo, l-a criticat de antrenorul liderului, Dan Petrescu.

“E dureros să vezi un astfel de meci. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat din fotbal. Are un cinism infiorător. Joci doar în apărare, hai că Moutinho s-a mai plimbat prin mijlocul ăla inexistent al FCSB-ului, dar Petrescu s-a remarcat doar prin grimasele alea de supărare”, a declarat Cornel Dinu pentru gsp.ro.

“Mister” a continuat în aceeaşi notă: “El jucat la Foggia, era Zeman antrenor, unul care juca ofensiv, dar aici, la CFR, nu văd absolut nimic. E dureros să iei milioane de euro şi să nu înobilezi fotbalul, să fii un distrugător care să aibă randament doar în bancă. El a avut antrenori ofensivi peste tot şi nu se poate să gândeşti acum aşa fotbalul. Te uiţi la Liverpool cu Chelsea şi după te uiţi la imitaţia asta de aşa zis fotbal. E jalnic, e dureros. Majoritatea sunt nişte îngrijitori, niştre profitori. Decadenţa nu cunoaşte margini.”, a mai spus Dinu.

Cu cinci runde înainte de final, CFR Cluj ocupă primul loc, cu 38 de puncte, în timp ce FCSB are 35 de puncte. În următoarea rundă, ambele vor evolua în deplasare. Echipa lui Dan Petrescu va merge la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi, în timp ce elevii lui Mihai Teja se vor deplasa la Ovidiu, pentru a o înfrunta pe Viitorul.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER