Sign in / Join

Corleone, despre afacerea Armată-fcsb: S-au dat șpăgi!

616
0
Share:
drago

Dragomir, omul interesului în fotbalul românesc (Credit foto: looktv.ro)

Mihnea Motoc, ministrul Apărării Naţionale, a dispus constituirea unei comisii la nivelul ministerului, care va analiza demersurile CSA Steaua în relaţia cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, şi care va propune măsurile ce vor fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii Steaua şi a stadionului.
Înainte ca respectiva comisie să își înceapă activitatea, Dumitru Dragomir a pus presiune pe membrii ei: „Cine s-a ocupat până acum din partea Ministerului de relația cu clubul de fotbal ar trebui să fie acuzat de trădare de țară! Nu este posibil să îi faci așa ceva unei echipe care a adus cinste României! Fraților, s-au dat șpăgi acolo!”, a răbufnit „Corleone”, la sport.ro.
Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu a precizat dacă șpăgile au fost date de Becali pentru ca echipa de fotbal să poată juca un timp în Ghencea sau de „dușmani” ai FCSB-ului, pentru ca „roș-albaștrilor” să nu li se mai prelungească actele de închiriere a bazei sportive. Asta va trebui să stabilească anchetatorii.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER