Sign in / Join

Corecții incorecți

565
0
Share:
prunea19_OC

Prunea se dă corect, dar a uitat repede cum a jucat echipa lui la Târgu Jiu (Credit foto: sportnews.ro)

Jucătorii Iașiului vor să facă meciul vieții lor împotriva Stelei după ce au făcut meciul rușinii lor la Târgu Jiu, unde au uitat să atace până la 3-0 pentru gazde. Declarațiile astea de cocoși de luptă transformați din puicuțe blânde sunt de tot râsul. Ori joci toate meciurile la intensitate maximă, ori mai bine taci.

Perfect de acord că Iașiul trebuie să își apere corect șansele cu Steaua, dar de unde primele astea, “cele mai mari din istorie” – conform spuselor lui Prunea, în ultima etapă a unui campionat dubios prin fluctuațiile din evoluții, tur versus retur? De ce nu au avut și cu Pandurii măcar a doua primă din istorie, că tot meci cu miză pentru adversari era? Asta pentru că tot se poartă primele ca să joci corect, una dintre cele mai mari idioțenii fotbalistice de la noi. Îl ridicăm în slăvi pe Șumudică și pe Astra, pentru că au jucat corect cu Târgu Mureș. Foarte tare! Dar cum ar fi trebuit să evolueze astralii? Să se dea la o parte?

Sper ca Iașiul să nu se încline cu Steaua, ci să joace așa cum a făcut-o peste jumătate din retur, și nu cum au făcut-o la Târgu Jiu. Așa cum aș vrea ca și Oțelul să își apere corect șansele la Târgu Mureș. Același lucru și pentru Petrolul la Chiajna, dar în acest caz mi-e greu să cred că jucătorii care vor fi introduși pe teren de Sinescu și Teja vor mai găsi vreo motivație, ținând cont de situația lor incertă la acest club.

Încheiem un campionat în care nu am fost scutiți de meciuri aranjate și în care ierarhia finală s-a stabilit, ca de obicei în ultimii ani, la TAS. Să vedem ce va fi în viitoarea ediție, dacă vom avea în play-off mai multe echipe în insolvență decât cele care pot merge în Europa… Brrrr, ce blaturi!

Florin Caramavrov

 

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER