Copilul bolnav, în fază terminală, a ajuns „la ușa” lui Gigi Becali. Ce a făcut patronul FCSB când a auzit despre acest caz teribil

Toată lumea știe despre sufletul bun pe care îl vare patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Patronul a salvat viața unui copil care suferea din cauza unei boli grave, în fază terminală.

Dan Negru, „Omul ăsta, Gigi Becali, i-a schimbat viața”

De-a lungul anilor, Gigi Becali a fost cunoscut și pentru faptele bune pe care le făcea pentru oameni. De multe ori acest alegea ca totul să fie discret și sa nu fie adus în media. Însă, cu timpul, tot felul de povești incredibile au ieșit la iveală despre latifundiarul din Pipera.

Recent, Dan Negru a povestit un episod emoționant, în care a fost implicat patronul „roș-albaștrilor”. Acesta a dezvăluit că Gigi Becali a ajutat un copil care suferea de o boală gravă, în fază terminală. Patronul a fost uimit de povestea de viață a copilului și a decis să plătească toate tratamentele necesare pentru însănătoșirea micuțului.

Astfel, chiar dacă doctorii i-au mai dat de trăit doar câteva luni, copilul trăiește și astăzi și este bine, totul datortită patronului din Pipera.

„Mă gândesc dacă să v-o zic sau să nu v-o zic. Hai să v-o zic! N-a vrut s-o facă public. La Next Star, show-ul meu cu copii, a fost un puști care avea cancer în fază terminală. A venit în emisiune, cânta foarte frumos.

Era cancer în fază terminală și avea nevoie de multe zeci de mii de euro ca să-i salveze viața. Tatăl lui, mama lui, familia nu au găsit banii pentru asta. Nea Gigi a dat toți banii ăștia și i-a salvat viața.” a declarat cunoscutul prezentator TV pentru GSP.

Totodată, Dan Negru a mărturisit că Gigi Becali a preferat ca totul să fie discret. Prezentatorul Tv încâ ține legătura cu copilașul salvat de Gigi Becali.

„N-a vrut s-o spun la televizor, a vrut s-o păstreze așa, într-o liniște și într-o discreție a lui. Copilului i-au dat trei luni aici, în România. Au trecut cred că vreo opt ani de atunci, eu țin legătura cu ăsta mic pe Facebook.

Trăiește, e bine mersi. M-a impresionat, e o viață salvată, în fond. Ce se spune, ce se vorbește nu mă interesează. Eu știu că ăstuia mic, omul ăsta, Gigi Becali, i-a schimbat viața.” a mai spus Dan Negru.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare