Contre serioase la FCSB! Venirea lui Daniel Popa, motiv de discuții între Gigi Becali și staff-ul roș-albaștrilor

Daniel Popa (28 de ani) este noul atacant al celor de la FCSB, adus din dorința patronului Gigi Becali (65 de ani). Mulți oameni din fotbalul românesc îl laudă pe jucător, alții sunt ferm convinși de faptul că acesta nu va avea succes în lotul lui Elias Charalambous, date fiind rigorile milionarului de la „cârmă”.

Gabi Balint, fost mare internațional român și câștigător al Cupei Campionilor Europeni, și-a exprimat opinia în legătură cu ultima mutare realizată de campioana SuperLigii.

Staff-ul FCSB-ului nu l-a vrut pe atacantul dorit de Gigi Becali

Potrivit spuselor sale, fostul fotbalist ofensiv al celor de la U Cluj nu va face față la FCSB, întrucât stilul de joc al campioanei României diferă foarte mult de cel pe care îl etalează elevii lui Ioan Ovidiu Sabău.

Gabi Balint a recunoscut că Daniel Popa dispune de anumite calități, însă nu consideră că este suficient pentru ca atacantul să se poată impune în echipa de start a roș-albaștrilor. Conform fostului jucător al Stelei, Popa prezintă carențe mari în ceea ce privește combinațiile de joc.

La final, „Pele” Balint a dezvăluit faptul că staff-ul tehnic al FCSB-ului s-a împotrivit venirii fotbalistului de 28 de ani, care se pare că este apreciat doar de Gigi Becali.

„Popa este un atacant mai mult de contraatac. De aceea, el a făcut treabă la echipele mici, a și marcat multe goluri. În schimb, FCSB este echipa care vrea să impună jocul. La combinații, nu l-am văzut foarte bun.

Calități, așa, are. Plus că, din ce am auzit, cei din staff nu au fost de acord cu sosirea lui. E pariul patronului, el își asumă, până la urmă el dă banii”, a comunicat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Ce salariu îi oferă campioana lui Daniel Popa

Pentru a-și putea vedea dorința împlinită, Gigi Becali a fost nevoit să le achite celor de la Universitatea Cluj clauza de reziliere a contractului atacantului, în valoare de 300.000 de euro.

Inițial, despre Daniel Popa s-a scris că va câștiga 16.000 de euro pe lună la FCSB, cu 3.000 de euro mai mult decât îi ofereau „șepcile roșii”. Întrebat despre salariul noului său fotbalist, renumitul milionar din Pipera nu s-a ferit și a dezvăluit care este adevărata sumă pe care jucătorul o va încasa la gruparea roș-albastră.

Îmi plăcea de el de când era de la Dinamo.

„Eu doar atât știu, că e un jucător oportunist, un atacant care marchează goluri și care nu ratează, speculează orice. E și puternic. Da, putem să spunem așa (n.r. – că e pariul lui) pentru că numai eu l-am vrut.

I-am dat 15.000 pe lună și am plătit clauza 300.000, contract pe doi ani. Ce mare secret?”, a anunțat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare