Continuă blestemul fundașilor centrali la FCSB! Într-un picior, Siyabonga Ngezana a fost aproape de un autogol spectaculos în meciul cu Farul, înainte de a fi schimbat!

Se poate spune că FCSB este în continuare urmărită de „blestemul” accidentărilor la nivelul fundașilor centrali, fapt dovedit cu ocazia meciului din deplasare cu Farul.

În contextul în care Vlad Chiricheș abia ce a revenit în primul 11 al liderului din Superliga după o lungă perioadă de indisponibilitate generată de o problemă medicală, este posibil ca Elias Charalambous să nu se poată baza, cel puțin pentru partida din etapa viitoare, pe Siyabonga Ngezana.

Siyabonga Ngezana a suferit o accidentare musculară în timpul meciului Farul – FCSB, în contextul în care Vlad Chiricheș abia s-a recuperat în totalitate după o astfel de problemă

Stoperul sud-african a suferit o problemă musculară în minutul 53 al meciului de la Ovidiu, din etapa a doua a play-off-ului actualei ediții de campionat, și s-a întins pur și simplu pe gazon fără a fi lovit anterior de vreun adversar.

El și oamenii din staff-ul medical al celor de la FCSB au făcut imediat semne că jucătorul african nu mai poate continua partida, dar, întrucât roș-albaștrii nu erau pregătiți pentru un astfel de moment, a durat puțin până când Joyskin Dawa a fost gata să intre pe teren.

Așa că Ngezana a reintrat pe suprafața de joc, deși se putea vedea foarte clar că avea mari dificultăți în a se deplasa și, tocmai din acest motiv, a fost foarte aproape să își înscrie în propria poartă.

El a încercat să respingă cu capul o centrare venită din partea stângă, dar a lovit prost mingea și a direcționat-o spre poarta lui Ștefan Târnovanu, care a întâmpinat mari probleme în a respinge de sub bară și pentru a evita astfel un autogol de toată frumusețea. Ulterior, când jocul a fost întrerupt pentru prima dată, Siyabonga Ngezana a fost înlocuit în cele din urmă cu Joyskim Dawa, titular incontestabil la gruparea roș-albastră înainte de revenirea lui Vlad Chiricheș.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare