Consultații gratuite pentru Dan Șucu de la specialistul Gigi Becali. Patronul FCSB i-a spus cum să câștige campionatul în viitor

FCSB a câştigat, 1-0, pe terenul lui CFR Cluj şi s-a apropiat şi mai mult de titlul de campioană. Roş-albaştrii s-au distanţat la 13 puncte de locul 2.

Gigi Becali exultă de bucurie îşi îşi ironizează adversarii din play-off. El a transmis că tot echipa sa ar lua campionatul și dacă ”s-ar înjumătăți iar punctele”.

Patronul FCSB, sfaturi pentru Dan Şucu

Finanţatorul din Pipera vede acest campioonat ca şi câştigat. Se gândeşte deja la lupta din sezonul viitor.

„Emoţii nu au fost nici în seara asta. Ai 13 puncte, ce emoţii să mai ai? Dă-i punctele astea Iaşiului şi îţi va lua campoonatul. Mai sunt şase meciuri, trebuie să câştigi unul.

(n.r. Cu cine vă bateţi la titlu anul viitor?) Tot cu astea. CFR, Craiova, Farul cred că Gică o să întârească echipa, şi Rapid. Zic Farul pentru că este antrenorul Hagi şi este posibil orice. Toate punctele Farului din play-off sunt creaţia lui Hagi”, a spus Becali, care, apoi, i-a oferit un sfat şi lui Şucu:

„El poate fi un pericol doar dacă mai întăreşte echipa. Am vorbit cu el, i-am zis: <<Bă, Dane, tu vrei să iei campionatul cu jucători de la CFR şi FCSB, crezi că suntem idioţi?! Tu ne dai o mobila veche din depozit şi vin eu să o vând că sunt mai specialist la mobilă?

Eu de 25 de ani de fotbal sunt idiot? Nu ai cum>>. El (n.r. Dan Şucu) o să întărească echipa. Eu aşa cred”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Becali, analiză după CFR Cluj – FCSB 0-1

Becali își dorește ca echipa sa să ajungă chiar în grupele UEFA Champions League în stagiunea viitoare, în condițiile în care este destul de evident pentru toată lumea că ea va reuși să câștige în sfârșit titlul în România, la finalul acestui sezon.

„Am găsit atacant azi. Am luat atacant. Pe David Miculescu. Nu ați văzut ce s-a bătut cu ei? Trebuie să marcheze goluri, dar vreau să nu piardă mingea, să creeze spații. O să dea el și goluri.

Mă interesează banii, cupele europene. Fără grupe, pe cine mai interesează că am luat campionatul? Bag banii pe care îi iau din Europa. Nu știu cât, mai iau și din ei, nu bag chiar tot”, a mai zis patronul FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare