Sign in / Join

Conflict: Halep-Begu, meci și în afara terenului!

628
0
Share:

Cel mai așteptat meci de tenis la Madrid Open, întâlnirea dintre Irina Begu și Simona Halep, a scos la iveală ceea ce se bănuia de multă vreme, anume că există o stare de tensiune mocnită între componentele echipei feminine de Fed Cup.

halep

La finalul meciului, Halep a răbufnit, alegând să o umilească public pe Begu. „Setul 2 a fost un cadou de Paște pe care i l-am făcut”, a declarat Simona, o declarație plină de venin, care dezvelește adevăratul caracter al celei mai valoroase jucătoare de tenis a României.
De altfel, chiar din timpul partidei, machedoanca s-a plâns că antrenorii Irinei dau indicaţii „live”, deşi regulamentul WTA interzice această practică. Mai mult, Simona s-a arătat deranjată şi de modul în care se manifestă Irina. „Au fost două seturi şi un game în setul doi. Aşa am simţit eu şi aşa conştientizez eu ceea ce s-a întâmplat. A fost un cadou de Paşte, ce pot să spun. Nu pot explica, dar ştiam că în setul al treilea îmi voi reveni. La 3-0, deja ştiam că setul 2 se va încheia 6-0 şi că va trebui să îmi dau un restart. După primul game din setul 2, m-am enervat şi nu am putut să îmi mai controlez starea. M-am resetat înainte de setul 3 şi am zis că trebuie să reîncep să joc tenis. M-am descărcat când am vorbit cu Darren Cahill (n.n. – antrenorul ei) şi a fost un moment bun, chiar dacă setul acela s-a terminat foarte repede. Îi mulţumesc că a fost înţelegător”, a comentat Halep. Despre sfaturile mult prea vocale pe care le-ar fi primit Irina Begu de la antrenorul ei, Simona a declarat: „Nu am mai auzit până acum să se întâmple asta. Toţi antrenorii încurajează, dar nu dau şi sfaturi în timpul meciului. Este metoda lor, nu vreau să comentez. Trebuie să-mi văd de treabă pe teren şi să nu mă uit la alte persoane”.

  • Spre deosebire de colega ei de „națională”, Irina Begu a preferat să nu escaladeze subiectul. Sportiva în vârstă de 25 de ani i-a reamintit, însă, Simonei că ar putea și ea să facă alte comentarii, dar nu își dorește să provoace un scandal din nimic: „Eu nu fac ceva în plus dacă joc cu o româncă, dar nu vreau să discut sau să intru într-un scandal, nu e ok pentru noi sau pentru România. Poate că şi echipa ei a fost într-un fel, dar nu vreau să discut şi să intrăm într-un scandal. Prefer să nu spun mai multe, nu vreau să iasă scandal sau ceva de genul ăsta. E uşor la nervi să spui ceva, probabil că Simona a fost tensionată şi de aceea a vorbit ce a vorbit. Să fie un cadou primit, dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi… Dacă vrei un set, trebuie să munceşti, deci nu aveam cum să îl câştig dacă nu munceam. Am intrat mai agresivă în teren în setul doi, am luat mingea mai repede şi până la 3-0 s-a jucat, apoi mi-a dat câteva puncte. Dar de la a da un set şi până la a câştiga un set e cale lungă”.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER