Sign in / Join

Conducerea Petrolului: De unde să ştim că Gnohere e aşa bun?

1269
0
Share:
Gnohere Harlem, de la Dinamo, reactioneaza dupa marcarea unui gol in meciul cu ACS Poli Timisoara, in etapa a IV-a a Ligii I, in Bucuresti, luni, 3 august 2015. ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

Gnohere se află în mare formă (Credit foto: ziuanews.ro)

Harlem Gnohere, cel mai în formă atacant din Liga I, s-a antrenat cu Petrolul Ploieşti înainte să ajungă la Dinamo. În condiţiile în care “lupii” au probleme mari în ofensivă în acest sezon, fanii au cerut socoteală conducerii clubului pentru eroarea managerială de a nu-l păstra pe francez.

“Gnohere nu a fost niciodată jucătorul Petrolului. A fost plasat de Mircea Rednic, dar am considerat că nu este un fotbalist care ne poate ajuta, având în vedere problemele cu greutatea. Am decis să nu îl păstrăm şi a plecat după Rednic la Dinamo. Nici măcar nu avea impresar. Transformarea lui ulterioară era aproape imposibil de prevăzut”, au comunicat oficialii prahoveni, preluaţi de jurnalulph.ro.

În altă ordine de idei, Mihai Stoichiţă nu va face o listă de achiziţii pentru iarnă. El va comunica doar ce posturi sunt deficitare, iar conducătorii vor decide numele fotbaliştilor care vor umple “golurile”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER