Concluziile lui Nicolae Dică după FC Voluntari – FCSB 1-2: „70% din meci am fost mai buni”

La finalul meciului FC Voluntari – FCSB 1-2, Nicolae Dică a apreciat că echipa sa a fost superioară în cea mai mare parte a jocului și, în consecință, a fost de părere că ea ar fi meritat un rezultat mai bun în fața liderului din Superliga.

Fostul atacant și antrenor al echipei roș-albastre a opinat de asemenea că diferența a fost făcută doar de calitatea individuală a lui Florinel Coman, cel care a semnat o „dublă” în doar șapte minute în partida de la Voluntari.

Nicolae Dică este de părere că echipa sa ar fi meritat mai mult de la meciul FC Voluntari – FCSB 1-2

În continuare, Dică a pus acest eșec pe seama unor erori individuale comise de jucătorii săi, atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă, și, chiar și așa, a dat semnale că este în continuare optimist cu privire la șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare în acest sezon.

„Da, e păcat că n-am reuşit un rezultat pozitiv, din nou. Am făcut un joc bun, 70% din meci dacă nu mai mult am fost mai buni. Ne-au bătut în cinci minute prin Coman, că n-am reuşit să-l blocăm, să-i blocăm piciorul drept, aşa cum am vorbit. Facem greşeli copilăreşti şi nu-mi dau seama de ce le facem, că sunt jucători cu experienţă.

Reuşim să jucăm contra unor echipe bune, să fim peste ele şi nu reuşim să scoatem un rezultat pozitiv, nu o băgăm în poartă şi am pierdut şi acest joc. Cei de la FCSB doar asta au făcut, cu orice minge jucau cu Coman în partea stângă, am zis să facem dublaj, dar n-am făcut acest lucru.

Lupta e strânsă (n.r. – în subsolul clasamentului), dar când intrăm în play-out toate echipele vor avea emoţii. Jocul ne dă încredere, că echipa joacă, nici cu UTA, la Craiova, azi nu meritam să pierdem, dar din ocaziile pe care le avem nu reuşim să marcăm.

Jocul îmi dă încredere, doar defensiv să fim mai atenţi. Azi, FCSB ne-a bătut în cinci minute prin Coman. Nu mă interesează pe mine cine câştigă campionatul, pe mine mă interesează lupta noastră de aici şi am încredere că rămânem în prima ligă”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului FC Voluntari – FCSB 1-2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare