Sign in / Join

Narcis Răducan știe cine va antrena Pandurii

547
0
Share:

Președintele clubului Pandurii Târgu-Jiu, Narcis Răducan, a declarat, miercuri, că gruparea gorjeană „trebuie să prelungească foarte rapid contractul cu staff-ul tehnic condus de Edi Iordănescu”, punctând că în următoarele două zile vor avea loc mai multe ședințe privind viitorul echipei.

pandurii

„Joi avem AGA la Pandurii, așa că trebuie să ne organizăm rapid în vederea începerii noului campionat, în vederea participării cu brio în Liga Europa. Sunt multe puncte pe ordinea de zi, trebuie foarte, foarte rapid să prelungim contractul cu staff-ul tehnic condus de Edi Iordănescu, o pleiadă de jucători vor termina contractele, cu unii dintre ei vom prelungi, cu alții nu, în funcție de ce aport a avut fiecare și de condițiile financiare… Eu zic că va fi un sezon la fel de bun. Nu pot să ascund faptul că nu stăm foarte bine financiar, dar suntem între cele 3 echipe din Liga 1 care au reușit să facă profit, iar din cele trei, Botoșani, Viitorul și Pandurii, noi am terminat cel mai bine în clasament. Asta reconfirmă faptul că au fost decizii luate corect și echilibrate, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv”, a spus Narcis Răducan, președintele clubului gorjean.

Răducan își dorește ca Iordănescu jr. să continue la Târgu-Jiu, antrenorul Pandurilor fiind „unul dintre artizanii performanței de anul trecut. Sunt întru totul de acord cu el, iar eu sper să reușim să-i punem la dispoziție măcar o parte din ceea ce are nevoie un antrenor ca să facă performanță. Este normal, performanța trebuie susținută și nu se poate doar cu inimă, pentru că inimă este într-adevăr, toată lumea vrea să facă treabă”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER