Claudiu Niculescu, sincer. Cum a răspuns dacă revine pe banca lui Dinamo, după ce data trecută a fost dat afară la 02.00 dimineaţa, ca să vină Mircea Rednic

Claudiu Niculescu se numără printre variantele de antrenor pe care conducătorii „câinilor” le iau în calcul dacă Zeljko Kopic nu continuă. Fostul mare atacant dinamovist este liber de contract, după despărţirea de Şelimbăr.

„Clau-gol” ar reveni la Dinamo

Chiar dacă la primul mandat în „Ştefan cel Mare”, unul foarte scurt, antrenorul de 47 de ani a fost anunţat la ora 02.00 dimineaţa că este concediat pentru a fi înlocuit cu Mircea Rednic, Niculescu n-ar refuza o nouă aventură în tabăra roş-albilor.

”Se vor lua măsuri, probabil vor fi și plecări. Ce știi tu, știu și eu. Cu mine nu a vorbit nimeni. Eu mai am discuții și cu alte echipe, dar cu mine nu s-a discutat.

Nu aș vrea să vorbesc despre asta. Eu am spus asta, am trecut peste acel moment (n.r. din 2018). E greu de uitat așa ceva, dar nu sunt un tip ranchiunos.

E greu să spui nu, mai ales când ai fost jucător. E clar că mi-aș dori încă o dată să antrenez Dinamo. Dacă în viitor se va întâmpla asta, cu siguranță că o să răspund pozitiv”, a spus Claudiu Niculescu, la Digisport.

Ioan Andone vrea un antrenor român la Dinamo

Ioan Andone a vorbit despre soluția pe care şefii roş-albilor ar trebui să o adopte cât mai curând. „Fălcosul” a afirmat că Dinamo are nevoie de un tehnician român. A abordat și subiectul jucătorilor care ar trebui să plece din lotul croatului Kopic.

„Eu cred că până la urmă nu va rămâne el. Va pleca. Eu cred că trebuie să aducă un antrenor român. Ei trebuiau să aibă două planuri. Unul în cazul în care retrogradează, altul în cazul în care rămân în SuperLiga.

Eu zic că cel puțin 8-9 jucători din lotul ăsta trebuie să dispară. Nu sunt de performanță. Ei trebuie să aibă obiectiv să termine la jumătatea clasamentului”, a adăugat „Fălcosul”, conform sursei citate anterior.

Andone a mai spus că Ovidiu Burcă ar fi evitat cu siguranță poziția pe care s-au clasat „câinii” la finalul sezonului. Condiția ar fi fost ca cei din conducere să-i pună acestuia la dispoziție sume frumoase de bani cu care să se „miște” în perioada de mercato.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare