Ciprian Marica l-a distrus pe arbitrul duelului Farul – Universitatea Craiova! Acționarul constănțenilor, discurs incendiar despre Andrei Chivulete

Ciprian Marica (38 de ani), fost jucător la VFB Stuttgart și actual acționar la Farul, a comentat într-o manieră foarte dură arbitrajul de la meciul cu Universitatea Craiova, încheiat cu o remiză spectaculoasă, scor 3-3.

Partida a făcut parte din runda cu numărul nouă a play-off-ului SuperLigii, penultima a acestui sezon. „Marinarii” aveau un avantaj liniștitor de trei goluri cu un sfert de oră înaintea fluierului final. Farul „Regelui” Hagi și-a bătut joc de scorul de pe tabela de marcaj, iar oltenii lui Costel Gâlcă au revenit miraculos, smulgând un punct de la Ovidiu.

Ciprian Marica nu este de acord cu penalty-urile acordate la meciul dintre Farul și Craiova

Louis Munteanu (penalty min. 35, min. 52) și Diogo Queiros (min. 55) au punctat pentru Farul. De partea cealaltă, Alex Mitriță, cel mai important jucător al Universității, a înscris trei goluri, două dintre ele fiind reușite din penalty. Fotbalistul ofensiv al grupării din Bănie a înscris în minutele 77 (penalty), 89 și 90+7 (penalty).

  • În urma remizei de pe terenul Farului, Hagi și jucătorii săi și-au luat adio de la locul trei.
  • Constănțenii ocupă poziția cu numărul patru în play-off-ul SuperLigii, înaintea rundei finale. Farul dispune de 36 de puncte, cu două în plus față de Sepsi și cu cinci în minus față de Universitatea Craiova.

Conducătorul clubului de la malul mării și-a exprimat cu vehemență opinia, contestând în termeni duri deciziile „centralului” Andrei Chivulete, care le-a „permis” revenirea oltenilor prin cele două lovituri de pedeapsă acordate în mod controversat.

„Nu am cum să nu vorbesc și despre arbitraj. Îmi cer scuze, dar nu am cum să nu remarc arbitrajul slab de aseară! Fluierăm orice, numai să nu greșim. Arbitrii nu au, mulți dintre ei, calitatea necesară de a aprecia corect intensitatea unui contact.

Ei preferă să fluiere orice. Așa a fost dat și primul penalty al Craiovei: «Hai, mă, că e 3-0, decât să fie o discuție… Pune-o la punctul cu var». Și noi, la oficială, am privit-o la fel: «Hai, asta e, e un penalty, că a fost sau nu… E 3-1».

La al doilea penalty, mi se pare că nu l-a atins. Și dacă îl atinge puțin, nu cade din cauza contactului. Per total, arbitrii fluieră orice, doar de dragul de a fluiera. Și apoi ne întrebăm de ce fotbaliștii români ajung afară și sunt permanent cu mâna ridicată sau pe jos. În străinătate e fotbal adevărat! Ești bărbat, stai pe picioare… Noi suntem așa… Se fluieră orice. Sunt dezamăgit”, a comunicat Ciprian Marica, potrivit gsp.ro.

NU RATA: Gică Hagi și-a făcut praf jucătorii după Farul Constanța – Universitatea Craiova 3-3! Mesaj extrem de dur transmis de „Rege”

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare