Ciprian Marica a vorbit despre adversara României de la barajul din Liga Națiunilor: ‘Islanda este o echipă cu care ne putem bate de la egal la egal’

154
0
Share:

Ciprian Marica a vorbit despre adversara României de la barajul din Liga Națiunilor, Islanda. Marica este de părere că reprezentativa României va avea o misiune foarte grea, anunță MEDIAFAX.

Citește și: romania/” target=”_blank”>Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

”Vom avea meciuri tari, mai ales că vedem România nu foarte bine. Suntem cu toții sceptici, dar speranța moare ultima. Islanda este o echipă cu care ne putem bate de la egal la egal, chiar dacă a reușit remiza cu Turcia, în deplasare, și să câștige acasă. Vom avea un meci greu, vom vedea analiza noului selecționer și cum va aborda această partidă. Eu cred că România se poate bate de la egal la egal”, a declarat Ciprian Marica la Pro TV.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Semifinalele din play-off-ul Ligii Națiunilor sunt programate la data de 26 martie 2020, în timp ce finalele vor avea loc la 31 martie 2020. În urma lor, ultimele patru participante la Euro 2020 vor fi stabilite.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply