Sign in / Join

Cioloș se implică în războiul Armată – Becali

546
0
Share:

„Sper, domnule ministru Motoc, că veţi avea şi vom avea înţelepciunea să construim pe acest succes şi să facem în aşa fel încât o astfel de echipă să ne dea în continuare motive de satisfacţie şi de bucurie”.

ciolos2

Cu acest discurs s-a prezentat premierul Dacian Cioloș la evenimentul organizat de CSA Steaua la „Casa Armatei” cu prilejul aniversării a 30 de ani de la cucerirea C.C.E. (7 mai 1986). Mesajul este unul cât se poate de clar: MApN trebuie să rezolve cât mai urgent diferendul cu FC Steaua, clubul patronat de Gigi Becali! Reamintim că între CSA și FCSB este un conflict deschis, pornit de la victoria repurtată în instanță (ÎCCJ) de „generali”, prin care marca „Steaua” le-a fost dată în proprietate cu titlul definitiv și executoriu.
Înaintea primului ministru Dacian Cioloș, despre problemele lui Gigi Becali cu Armata a vorbit „Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam: „Vreau să îi mulţumesc domnului Boroi pentru invitaţie şi lui Gigi Becali pentru că a înţeles că trebuie să particip la această ceremonie. Am o rugăminte la domnul prim-ministru şi la ministrul Apărării. Nu lăsaţi această echipă să moară!”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER