Sign in / Join

Cioloș: „Am încredere, România vine după o serie de victorii”

Share:

Aflat într-o vizită oficială în Franța, primul ministru Dacian Cioloș și-a dat cu părerea și despre Campionatul European de fotbal, turneu care bate la ușă, cu vineri zi de start.

ciolos

Pentru Cioloș, naționala României „nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă”. Într-un interviu acordat postului francez de televiziune LCI, premierul României și-a exprimat speranța că echipa noastră va învinge Franța în meciul de deschidere: „Cel mai bun va câștiga. Iar eu cred că românii sunt mai buni decât francezii. România nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă. Sunt jucători tineri, este o nouă generație. Ambiția lor este să întărească echipa și să arate că România este o echipă”.

Dacian Cioloș a mai spus că „fotbalul naște o mare pasiune în România” și că se așteaptă să vadă „câteva mii de români care vor veni pentru acest meci de deschidere și pentru celelalte meciuri ale echipei naționale”.

Dacian Cioloș a subliniat de asemenea că este un moment important pentru naționala României, care nu a mai participat de mulți ani la un turneu final: „Este o nouă generație, pe care românii o susțin”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER