Sign in / Join

Cine sunt cei care apelează la serviciile contra-cost de ponturi la pariuri sportive?!

537
0
Share:

Vânzătorii de ponturi pe Facebook au început să răsară mai ceva ca ciupercile după ploaie. Există mulți indivizi sau așa-zise grupuri care promit câștiguri garantate 100%, meciuri aranjate, ponturi 100% sigure și așa mai departe. Să vedem totuși care sunt persoanele care ajung să scoată bani din buzunar pentru astfel de servicii și ce îi determină pe pariorii creduli să cadă în plasele întinse de escroci.

La baza acestui fenomen stă, în principal, lăcomia. Impresia că se pot obține câștiguri nesperate într-un timp foarte scurt. Din nefericire, lumea sportului a fost contopită de mafia pariurilor în ultimul deceniu, iar meciurile trucate fac parte din cotidianul fiecărui sport. Cu toate acestea, numărul celor care cunosc informații despre meciurile trucate este foarte mic.

Nimeni nu dorește să dezvăluie săvârșirea unei ilegalități, lucru care i-ar putea pune în pericol cariera, familia, libertatea sau chiar propria viață. Din contră, cei care se ocupă cu astfel de practici trebuie să se asigure că informația ajunge la cât mai puțină lume, pentru că altfel riscă să aibă probleme la casele de pariuri atunci când vor să plaseze pariurile sau să încaseze câștigurile.

Argumentele penibile ale vânzătorilor de ponturi la pariuri sportive

 

Printre justificările penibile ale vânzătorilor de ponturi, întrebați de ce ar vinde unor necunoscuți pe internet astfel de informații delicate, găsim în general următoarele argumente: „Nu am suficienți bani să pariez pe pont.”, „Am conturile blocate la pariuri, am câștigat prea mult și m-au luat la ochi” sau „Nu pot paria pentru că sunt rudă cu unul dintre cei implicați și am putea fi descoperiți.” și așa mai departe.

În viața reală, lucrurile nu stau deloc așa. Dacă nu ai dispune de suficiente fonduri în momentul în care deții o informație 100% sigură vizavi de un blat, ai face tot ce depinde de tine pentru a obține bani. Ți-ai vinde/amaneta tot ce se poate, te-ai împrumuta de la toate cunoștințele și ai încerca să apelezi și la credite rapide cu buletinul.

Dacă ai avea conturile blocate, ai putea să-l cinstești pe un prieten să-și facă cont pentru a paria sau să mergi la o agenție diferită din oraș. Același lucru este valabil și în cazul în care ești implicat direct sau prin grad de rudenie cu unul dintre făptași: rogi un prieten, vecin, apropiat să meargă să joace pariul sau să-și deschidă cont și să parieze online.

Oricine ar sta puțin pe gânduri și-ar da seama că toate motivele invocate de escroci nu sunt credibile, însă de cele mai multe ori, pariorii naivi care sunt disperați după un câștig fabulos se lasă orbiți de mirajul îmbogățirii și ajung să devină victime din cauza lăcomiei. De aceea, nici nu pun la îndoială probele dubioase furnizate de vânzătorii de ponturi, care pot fi poze, video-uri, site-uri sau pagini de Facebook, însă în fiecare dintre aceste poate fi falsificată într-un fel sau altul.

Fă asta dacă vrei să câștigi pe termen lung la pariuri sportive

Acestea sunt sfaturile primite de la specialiști:

  1. Stabilește-ți un buget destina pariurilor, care să nu depășească 10% din veniturile tale lunare – astfel nu vei fi tulburat de presiunea mizelor mari și vei putea lua toate deciziile cu calm.
  2. Nu mai da bani pentru predicții, ci urmărește secțiunea cu ponturi pariuri de pe site-ul comunității pariorilor din România – acolo vei găsi zilnic analize și ponturi de la specialiști, care îți pot servi ca inspirație pentru analizele tale.
  3. Aplică o strategie de money management precaută care să-ți permită obținerea câștigului pe termen lung, însă care să aibă la bază evitarea falimentului – respectă strategia și nu te abate în momentele în care vei fi tentat să joci la recuperare, pentru că vei pierde tot!
  4. Citește recenziile agențiilor de pariuri online: Betano, Unibet, Netbet Sportingbet și Betfair de pe site-ul comunității pariorilor din România și apoi înregistrează-te la toți acești operatori pentru a putea juca de fiecare dată cele mai mari cote din piață și pentru a putea profita de punctele lor forte.

Evită pariurile multiple și cotele mari. Joacă pariuri individuale sau cel mult pariuri cu două sau trei evenimente și cu cote totale mai mici de 5.00 dacă nu te poți abține!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER