Sign in / Join

Cine suflă titlul Stelei?

642
0
Share:
steaua

Steaua, la ultimul titlu (Credit foto: www.isay.ro)

Cei de la Steaua încă se întreabă pe cine să transfere, deși au ratat Champions League și Europa League tocmai pentru că nu au adus niște jucători care să-i califice în grupele uneia dintre competițiile europene. Și se vor tot întreba, neputincioși și mirați, până la finalul turului sau al returului, pentru că e destul timp până la play-off, nu-i așa? Mai ales că riscul să nu se claseze în primele 6 e aproape nul, ținând cont de subțirimea majorității adversarelor din această ediție de campionat.

La cum arată Steaua în momentul de față – obosită ca un hamal din port după o zi de muncă și neinspirată ca un poet ajuns la bătrânețe fără să-și publice vreo poezie -, ar fi de râsul fotbalului nostru să mai câștige și campionatul ăsta. Dar să privim un pic pe clasament, care ar fi contracandidatele la titlu?

Astra, cu jucători fără stăpân, neplătiți, dar de o calitate bună pentru România, nu a rezistat presiunii nici în ani mai liniștiți.

Viitorul pare o opțiune din ce în ce mai serioasă pentru locul 1, deși parcă există o teamă de performanță, pentru că echipa s-a obișnuit până acum să se bată pentru evitarea retrogradării.

Dinamo e precum o corabie cu pânze, a scăpat miraculos de furtună, iar acum așteaptă vânt prielnic, ca să ajungă la destinație. Privind lotul, acesta nu pare unul de titlu, dar mai știi?

CFR stă în umbră, așteaptă pașii greșiți ai adversarilor, numai că nu dă impresia de forță, mai ales că se află încă în insolvență. Iar ASA așteaptă probabil returul, ca anul trecut, deși e acum mai mult o echipă de pluton, ca joc și ca exprimare tactică.

Și atunci, cine să o devanseze pe Steaua? Numiți voi un adversar serios!

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER