Sign in / Join

Cine e de vină pentru dezastrul de la Olimpiadă?

467
0
Share:

Chiar daca esti seful Comitetului Olimpic Sportiv Roman si castigi mult mai multi bani decat restul prostimii, viata nu e deloc usoara.

rio-61824919

Mai ales daca ti-ai luat-o soata pe Maria Marinescu, campioana indiscutabila cu record in proba de risipire a banilor de pe orice card valabil.

Ales in 2014 ca sa faca minunatii cu sportivii nostri olimpici, Alin Petrache ne-a zis vara asta ca „nu s-au indeplinit obiectivele la Rio”, drept pentru carel el e pregatit sa-si depuna mandatul. Care mandat, oricum expira undeva prin toamna, cand sunt programate alegeri la COSR, dar, la naiba, nu ne mai incurcam in detalii…

Daca stam sa ne gandim bine, Alin are oaresce circumstante atenuante. Inainte de a pastori bugetul si activitatea olimpismului romanesc, el trebuie sa satisfaca setea de carduri doldora de gologani care o caracterizeaza dintotdeauna pe sotia sa, demimondena Maria Marinescu. Ceea ce nu este deloc usor, daca recapitulam traseul Mariei, tanara talentata care si-a masurat iubirile mereu dupa dimensiunile contului din banca.

Spre exemplu, dupa cum o sa cititi, mai intai i-a secat cardul lui Chivu, apoi a beneficiat de economiile lui Ion Ion Tiriac, iar penultimul ei sot, francezul Colin, a ajuns la bulau pentru ca isi tinea familia din trafic de droguri.

Pai, Aline, cum sa-i mai alergi pe olimpici pe stadioane cand matale o ai pe Maria conectata, 24 de ore din 24, la portofelul tau? Si doamna are, acum, si motive: in casa sunt trei copii, doi ai lui si unu al ei. Copiii cer, ea nu produce una de un leu, asa ca, financiar, totul cade in sarcina presedintelui COSR. Care arata de la o posta ca o lamaie stoarsa.

Suntem curiosi cat va mai tine si casnicia asta dupa ce Petrache isi va lua talpasita de la COSR. Acelasi Comitet Olimpic unde se recicleaza treningurile chinezesti de pe vremea lui Ceasca.

Pe de alta parte, daca tot esti barbat si te pricepi la la sporturi olimpice, cand ai pus pe hartie delegatia de sportivi care trebuia sa infrunte spaima Zika la Rio, nu le-ai comparat si tu performantele cu cele ale principalilor contracandidati? Ca doar nu te dai cu categoria musca la campionii de la supergrea. Nu era musai sa umpli vestiarele cu indivizi cu slabe performante. O selectie mult mai profesionista se impunea in acest caz, si Petrache e responsabil de asta. Cum se spune, suntem dati prea la o parte ca sa ne permitem chix-uri mondiale. N-ai un sportiv competitiv la nu stiu ce proba, mai bine nu iei pe nimeni, decat sa observi ca, in clasamentul final, omul tau nu apare nici la rubrica „prietenii felinarelor”.

Una pesta alta, sau mai bine zis, unul pesta alta, Petrache si Marinescu se completeaza foarte bine reciproc- Ea face banii sa dispara, el spulbera performanta. Asa ne trebuie, traiasca nimicul si nimica, ca asa e-n Romanica!

I-a speriat cardul lui Chivu

Pe cand era un fotbalist de top in Italia, la AS Roma, Cristi Chivu a avut o relatie de aproape doi ani cu Maria Marinescu. La vremea respectiva se spunea chiar ca este o chestiune de timp pana cand fiica Ioanei Pavelescu va purta pe deget cel mai asteptat inel de catre o femeie.

Nu s-a mai ajuns in aceasta situatie, povestesc apropiatii fostului capitan al nationalei, caci Chivu s-a trezit la timp. Baiat istet, Cristi a ascultat sfaturile primite si a supus-o si pe Maria Marinescu aceluiasi test caruia i-a picat si Andreea Raicu. Pe scurt, la primele vizite ale iubitei la Roma , baiatul nostru a lasat cardul acasa, spunandu-i Mariei sa-l foloseasca daca iese in oras si vrea ceva. Cand s-a vazut scapata la „shopping”, Marineasca i-ar fi speriat cardul lui Chivu, lasandu-i o gaura cu patru zerouri, dupa cum se zvoneste prin oras.

Firesc, relatia dintre Cristi Chivu si Maria Marinescu a urmat acelasi curs ca la Raicu, adica valiza si la gara!

Ion Tiriac s-a prins repede si i-a facut vant dupa 3 luni

Ramasa fara cardul lui Chivu, „nepoata lui Iliescu” n-a pierdut timpul si aproape imediat a pus laba pe un sponsor de calibru si mai mare. Este vorba despre mostenitorul imperiului Tiriac, juniorul Ion Ion. Casatoria celor doi n-a durat, insa, decat trei luni si s-ar fi incheiat mai rapid daca „al batran” nu era ocupat in perioada aia cu niscaiva afaceri prin Germania.

Cu cinci ani in urma, intr-un interviu acordat Oanei Roman, Maria Marinescu se prefacea ca nu mai tine minte casatoria cu Tiriac jr: „A da, am uitat de asta. A fost o gluma… Amandoi stiam ca nu e nimic pe termen lung. Cred ca ne plictiseam amandoi. Stiu ca, atrunci, casatoria aia a enervat destula lume”. Nu stim daca a enervat pe multi, dar pe cel mai bogat roman cu siguranta l-a scos din sarite.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER