Sign in / Join

Christoph Daum a venit la București. Milionul pregătit de Burleanu îl așteaptă

Share:

Nu mai este niciun secret, alegerea Federatiei Romane de Fotbal se numeste Christoph Daum, controversat tehnician german care a sosit la Bucuresti, cu o cursa de linie, miercuri, in jurul pranzului.

daum in bild

Insotit de un avocat (Daum nu are impresar, isi negociaza singur contractele), viitorul selectioner s-a intalnit marți seară cu „greii” de la FRF, adică presedintele Razvan Burleanu si „locotententul” sau, Gabriel Bodescu. Nu a fost nevoie sa aflam cum s-au derulat tratativele, caci detaliile tehnice le-a prezentat„Bild” la prima ora a diminetii: contract valabil pana in 2018, dupa C.M. din Rusia (nu stim daca are obiectiv calificarea la turneul final!), cu un salariu de 1,1 milioane euro pe an! Plus o primă de încă un milion, pentru cazul în care reușește să ducă România la C.M. din Rusia.

  • Salariul lui Daum este de aproape trei ori cât câștiga fostul selectioner, Anghel Iordanescu, care era platit cu 400.000 de euro (presa a scris ca „Tata Puiu” a fost cel mai prost remunerat antrenor de la Euro 2016).

La naiba, și secundul Verkempinck este un șomer de lux!

La fel ca Daum, si „secundul” sau este un somer de lux: belgianul Rudi Verkempinck are 50 de ani si i-a fost asistent neamtului la Bursaspor, ultima echipa la care cei doi au antrenat, in 2014. Colaborarea dintre Daum si Verkempinck dateaza din perioada Brugge (2011-2012) si se poate spune ca, practic, ei au o experienta impreuna de nici macar doua sezoane complete!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER