„Cholo” Simeone a îndoliat Germania!

900
0
Share:

Presa din Europa şi cea din America de Sud laudă echipa antrenată de Diego Simeone, Atletico Madrid, după meciul de la Munchen, scor 1-2 cu Bayern.

as.com

Chiar dacă a pierdut, Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, care se va juca pe 28 mai, la Milano. „Urâţi, puternici şi finalişti”, a titrat cotidianul mexican Record, după ce Ateltico Madrid a reuşit să reziste asediului dat de Bayern şi s-a calificat în finala Ligii Campionilor, pentru a doua oară în ultimii trei ani.

„Incredibilul Cholo! Fotbal tiki-taka, jucat cu cuţitul între dinţi, fotbal-posesie, fotbal cu emoţii violente, fotbal german, fotbal spaniol. Să ne înţelegem: Atletico Madrid poate fi oprită într-o zi, dar doar dacă îşi face singură harakiri”, a fost comentariul jurnaliştilor cotidianului argentinian Olé.

„Dramă Bayern!”, a titrat Bild, care asociază eliminarea nemţilor cu gustul amar al biterului: „Finala Ligii Campionilor se va juca fără echipa antrenată de Guardiola, care a ratat de trei ori calificarea în ultimul act al competiţiei, după ce a fost eliminat de cele trei mari echipe din Spania – Real Madrid, Barcelona şi Atletico Madrid. Guardiola nu a fost niciodată mai aproape de finală cu Bayern așa cum a fost acum”.

Ziarele spaniole din Catalunya, El Mundo Deportivo şi Sport, laudă performanţa echipei lui Diego Simeone. „Atletico Madrid va fi în finala de la Milano. O echipă mare, care nu a încetat niciodată să creadă că poate fi cea mai bună din Europa”, a punctat El Mundo Deportivo, în timp ce jurnaliştii de la Sport au scris: „Ce mod de a suferi! Atletico Madrid a scris o nouă pagină din istoria incredibilă a fotbalului!”.

 

Finala Ligii Campionilor se va juca în acest an la Milano, pe legendara arena unde Diego Simeone a jucat în tricoul lui Inter, în perioada 1997-1999. „San Siro îl aşteaptă pe «Cholo» Simeone. Suferinţă, apărare şi înfrângere, dar Atletico vine la Milano”, au scris ziariștii italieni de la „Gazzetta dello Sport”.

Share:

Leave a reply