Sign in / Join

Chivu, decizie radicală în privința viitorului. România, șocată!

398
0
Share:

Considerat cel mai serios jucator al generatiei sale, fostul capitan Cristi Chivu pare decis sa paraseasca definitiv Romania. Scarbit de starea in care a ajuns nu doar fotbalul, ci intreg sportul de la noi din tara, resiteanul vrea sa-si caute linistea in alta parte.

10806356_801317463258218_8273270806870768718_n

Intotdeauna un om rezervat in declaratii si actiuni, Chivu si-a propus sa ramana la fel si dupa retragerea din activitate, dovada ca nu s-a implicat in niciun proiect major. A preferat linistea vietii de familie in locul adrenalinei din fotbal. Si cum in Liga 1 nici macar de asta nu poate fi vorba, adrenalina fiind inlocuita cu agitatia fara sens, Cristi n-a cautat sa ia parte la „meciurile” din umbra. S-a tinut ferit de scandalurile iscate la FRF dupa alegerea lui Razvan Burleanu si a refuzat elegant orice invitatie de a interveni.

La fel de discret isi doreste acum sa paraseasca tara. Citand prieteni apropiati familiei, „fanatik.ro” scrie: „(…) Burleanu poate sta linistit. Pentru ca, in realitate, Chivu vrea sa paraseasca Romania. Definitiv. Impreuna cu sotia Adelina si cele doua fete, Natalia si Anastasia”.

Atras de Milano, Cristi si-ar dori sa lucreze la fosta sa echipa, Inter, ca asistent al „principalului” Frank De Boer. Daca, insa, olandezul ii va refuza ajutorul, atunci America este alegerea sa. Acolo are foarte multi prieteni, mai multi chiar decat in Italia, „si dispune si de banii necesari sa duca o viata buna in SUA”.

Hotarat sa plece in strainatate, Cristi Chivu si-ar fi scos la vanzare toate proprietatile din Romania, inclusiv vila de 4 milioane de euro cumparat la Corbeanca, in 2012.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER