Sign in / Join

Chivu anunță ce a decis în privința revenirii la Inter la antrenor

595
0
Share:

Fostul internaţional român Cristi Chivu (35 de ani), legitimat la Inter Milano în perioada 2007-2014, a vorbit, marţi, în Gazzetta dello Sport, despre o posibilă revenire la clubul italian în staff-ul noului antrenor, Frank De Boer.

chivu

De Boer i-a luat locul lui Roberto Mancini pe banca Interului, după ce italianul a ales să demisioneze, fiind nemulţumit de achiziţiile făcute de conducere. În aceste condiții, presa din Italia a scris, în ultimele zile, despre o posibilă cooptare a lui Chivu în staff-ul antrenorului olandez.

Fostul fundaş al clubului de pe Giuseppe Meazza a vorbit pentru prima dată despre această posibilitate: „Îl ştiu bine pe Frank, dar pâna acum nu am vorbit cu nimeni. Pentru moment, sunt în Spania, în vacanţă, alături de familie, şi mi-e bine aşa. Eu la Inter? Dacă mă cheamă… Urmăresc mereu Interul, dar nu-mi place să comentez din exterior ce se întâmplă în cadrul clubului”.

Chivu a renunţat la fotbal în urmă cu doi ani, după ce o luxaţie la un deget de la piciorul drept i-a făcut imposibilă continuarea la nivel profesionist. Fundasul a decis să se retraga dupa ce nu s-a refăcut complet în urma unei accidentări suferite în august 2012, la o partidă cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa.

Chivu vorbeşte olandeza, engleza şi italiana, a fost desemnat de trei ori fotbalistul român al anului (2000, 2002 şi 2009) şi a fost inclus în echipa UEFA a anului 2002. Acesta a câştigat trofeul Ligii Campionilor în 2012, cu Internazionale Milano.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER