Sign in / Join

Chiricheș le cere românilor imposibilul! „Sper să facem față”

Share:

În preziua meciului cu Franța, căpitanul echipei naționale a arătat cât de emoționat este. Vlad Chiricheș s-a încurcat în idei, având cereri imposibil de îndeplinit.

chiriches

Fundașul lui Napoli le-a cerut suporterilor echipei naționale să se facă auziți pe Stade de France, să domine atmosfera deși în tribune vor fi peste 75.000 de francezi. „Suporterii să ne susțină, să ne împingă de la spate, să îi auzim pe Stade de France. Sper să nu-i dezamăgim”, a spus Chiricheș, care nu s-a ferit să recunoască: „Pentru mine, este meciul carierei de până acum. Sper să începem bine, să avem o atitudine bună și să facem jocuri bune la acest turneu. Știm foarte bine că Franța e o echipă puternică, iar jucătorii săi evoluează la echipe de top din Europa. Dar, printr-o bună organizare și prin forța grupului, sper să facem față cu brio”.

Vlad Chiricheș nu se teme de eventuale atentate la Euro: „Organizatorii turneului se ocupă de securitate. Ne simțim în siguranță și sperăm să fie la fel și în continuare”. De aceeași părere este și mijlocașul Mihai Pintilii: „Suntem păziți foarte bine”.

Franța și România vor juca meciul de deschidere la Euro 2016, vineri, de la ora 22.00, pe „Stade de France”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER